Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    Üdv!

    Jópár hónap után újra felraktam a Skype-ot. Ahogy látom a külsőn kívül semmit sem változott. Ugyanolyan instabil és szarakodós, mint volt. De sajnos nem találtam jobb és használhatóbb alternatívát, pedig nagyon sokat kipróbáltam az elmúlt hónapokban.

    Mindegy, az igazi problémám jelenleg az, hogy alig tudok hívást kezdeményezni a kontaktokkal.

    Ugye felvettem az embert, aki meg is jelenik a Skype / People menüje alatt. Kint a kis képe, a neve meg hogy elérhető-e. Mit szeretnék még ezek után? Mondjuk felhívni Skype-on. Rányomok az illetőre erre viszont beugrik a Recent-be és szépen felsorolja az eddigi tevékenységeket. Itt üzenetet tudok neki küldeni és ennyi. Egyszerűen sehol sincs telefon ikon, hogy hívni tudjam.

    Aztán nagy nehezen rájöttem, hogyha itt nyomok egy menü gombot, majd kiválasztom az illető profilját akkor ott a profilon belül van két gomb a videó és hanghívásra. És így tudom hívni skype-on.

    Na de ez valami katasztrófa. Nincs erre valami lehetőség? Valami beállítás hogy rendesen tudjam hívni? Mert ez röhej, hogy 3 almenübe kell bemennem ahhoz, hogy hívni tudjam. Beállításokban nem találtam semmi erre utalót.

Új hozzászólás Aktív témák