Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Elvileg akkor lenne jó a Xamarin, ha ugyanazt az appot fejlfesztenéd Win, Mac, Droid platformra.
De a gyakorlat azt mutatja, hogy egy ilyen dolog nagyon nehezen kivitelezhető, mert csak azt használhatod, ami mindhárom környezetben megtalálható.
Win alá fejleszt valaki egyáltalán appot? Amióta nincs Windows phone, nem sok értelme van. Windows áruházban is túlnyomórészt azok az appok vannak, amiket még a Win8 megjelenésekor, első fellángolásként feltöltöttek.
Hacsak tényleg nincs valami nagyon nyomós oka annak, hogy a már kész környezetbe integrálódjon az elkészült alkalmazás, akkor én nem kezdenék bele a Xamarinba. -
thiclyoon
aktív tag
szerintem (tapasztalatom alapján) igen, Android studioban natívan fejleszteni teljesen más szint mint VS-ben (főleg kotlinban
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttertVannak amúgy más jellegű megoldások is, pl ez; ezek már olyanok amik bár hobbi projektben érdekesek lehetnek, de ha határidő van, stb, akkor neccesek általában. Hobbiprojektbe meg mehet bármely crossplatform is, ahhoz kb mind elég érett. Max néha előfordul hogy egy funkcióra 2 óra helyett mondjuk 5 kell vagy hasonló, de ha hobbi, akkor ezt még élvezheted is, meg "egzotikusabb" tapasztalatot is ad. Szóval vannak érvek - ellenérvek mindkét oldalon igazából
-
thiclyoon
aktív tag
használható a .net kód amúgy valóban, kérdés, hogy megéri-e azt az irdatlan méretű szenvedést, amit produkál ez a haszon. ha nincs egy nagyon kiforrott többszázezer soros egyedi .net fejlesztés a talonban, akkor én biztos nem mennék ilyen irányba, és nem is javasolnám senkinek. persze ha a főnök találta ki, akkor ez van, de akkor a büdzsét is ehhez kell igazítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Ubuntu Linux
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttert