Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Kodular, MIT2 és hasonlókkat raktam már össze apróbb dolgokat. De ez nem az a felület amin én összetudnám rakni amit szeretnék. Ezért belevágtam az Android Stúdióba.. szivesen elkezdeném az alapoktól, 1-2 tutorialt megnéztem hogyan lássak neki, de az adroid stúdióban elakadtam az még csak csak hogy felszórom a fő oldalra az összes UI dolgot, de innentől jönne a fő lényeg és elakadtam... Szóval tanulnék is... és szívesen venném ha valaki besegítene..
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thiclyoon
üzenetére
Megköszönném, mert nem vagyok egy nagy UI guru, Androidon szeretem mert viszonylak faék, de épp emiatt félek, hogy ilyet nem lehet megoldani, oké összedobáltam, de mégse működik rendesen
Egyrészt amúgy tableten teszteltem, igaz csak debug verziót, a staged valamennyivel gyorsabb volt, de még az sem az igazi
A teljes projektet nem tudom megosztani, de igazából itt vannak az érintett fájlok, viszont ha igazad van, akkor nem ezzel lesz a probléma szerintem, mert elég faékre sikeredett,plusz hozzá sincsenek rakva még az események lekérdezése stb [Kód]
Amúgy régebbi projekttel volt hasonló, mikor 1.0 material-ról átálltunk 1.2?-re asszem, akkor szemmel láthatóan is a 2 verzió között volt betöltési sebesség különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest