Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
Igen, SSD jó lenne nekem is, de erre a laptopra már nem akarok költeni, szóval majd inkább egy újat veszek, mert efölött már eljárt az idő (pedig Intel Core Duo 2GHz + 2GB DDR2 RAM van benne..).
Közben mégis visszapártoltam az Eclipse-hez, mert az AndroidStudio még power save módban is nagyon fogja a gépet.
Viszont itt meg előjött egy olyan hiba, hogy mikor új projektet hozok létre, akkor az "appcompat_v7"-nél a values-v21-> 'styles_base.xml'-nél rengeteg ilyen jellegű hibát ír ki:
C:\Users\Tomi\workspace_a\appcompat_v7\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android: Widget.Material.ActionButton'.
Régebben is találkoztam már ezzel, de végül nem sikerült megoldani, ami eléggé elsozmorított, de nem akarom feladni..
Valami ötlet? (Aki esetleg meg tudja oldani, annak személyesen fizetek egy sört vagy hasonló jóságot! (feltéve, hogy pesti)
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Arc Raiders
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)