Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Bocs, de valahol teljesen elvesztettem a fonalat... Hogyhogy nem tartozik adat egy id-hez, amit viszont ismersz?
Szerintem (de nyugodtan szóljon bele adatbázis-tudós is):
Van a könyvek/képek tábla (ami kezdetben üres), és van az írók/tekercsek tábla, ami szintén üres.
Azt kell megoldanod, hogy fel tudj vinni egy KÉPET, ami hivatkozik egy tekercsre. Mivel ezt nem az _id alapján, hanem listából választod ki, nem tudsz "üres" _id-t hozzárendelni (az ugyanis meg sem jelenik a listában); legfeljebb azt tudod jelezni, hogy NINCS hozzárendelve tekercs (már ha ez megengedett)
És persze kell egy "űrlap", ahol a tekercseket viszed fel.Én a helyedben először gyártanék egy felületet csak a képek táblához. Aztán ugyanezt kibővíteném egy független tekercsek táblával. Amikor ez kész, akkor megpróbálnám kiegészíteni azzal, hogy a képek listájában megjelennek a tekercsek, ill. a képek űrlapján is ki lehessen választani egy tekercset. Közben adni fogja magát, hogy miként kényelmes elrendezni, listákkal, tabokkal, fragmentekkel...
Mindenkitől bocs, hogy ennyit dumálok, de pont ugyanezen vergődtem végig, és pontosan tudom, hogy nem egyszerű. Mindenesetre fentebb már megosztottam a kódot, ahol én tartok; szerintem azért is érdemes kipróbálni (mármint a kész programot használni), mert gyorsan kiderül, hogy hol vannak azok a részek, ahol megbicsaklik az egész felület. Eredetileg én sem gondoltam egy csomó mindenre, ez csak a fejlesztés során fog kiderülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest