Hirdetés
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Írtam egy kis programot hozzá. EZT vettem alapul. És ITT a bővített program zip formában.
A teljes arraylist-et az outputFragment kezeli. Amikor az inputFragment-en beírsz, az értéket elküldi az Activity-nek, az Activity pedig továbbküldi az outputFragment-nek. Ez utóbbi írja be a list-be, és frissíti a listát.
A Te esetedben nem az activity, hanem a db hordozza az adatot. De az array-t szerintem a listfragmentnek kéne kezelnie (vagy az activity-nek).
A lényeg: MINDENKÉPPEN jeleznie kell az inputFragmentnek a ListFragment irányába, hogy új elem érkezett!! Ezt nem fogja (szerintem) beépített on... metódus megtenni, neked kell megcsinálni. VAGY: a LOader osztály már megcsinálja "magától".A példa globális adapter változót használ, de a getListAdapter() is jó, csak a típusát módosítani kell (uis. nincs benne notifyDataSetChanged)
public void refreshOutput( String data )
{
// 1. érdekes: ez is működik
// lista.add( data );
// 2. adapter írja be - azonnal kiírja
// adapter.add( data );
// 3. invalidateviews - azonnal működik
// lista.add( data );
// getListView().invalidateViews();
// 4. notify
lista.add( data );
adapter.notifyDataSetChanged();
}A fenti kódban váltogasd a kommenteket, de szerintem nem ez a baj, hanem a ListFragment nem kap értesítést. ((Hogy az 1. példa miért működik, azt nem tudom, annak nem lenne szabad.
))Ja, igen. A forgatás (újraindítás) törli a listánkat, de most nem is ez volt a feladat. Neked meg a db úgyis megmarad.
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
))