- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van valaki a p.h.-n aki foglalkozik kínai(pl.Ainol Novo 10 Hero)tablet szervizelésével?Én akár hogy keresgélek nem találok ilyet.
-
Misi1980
senior tag
Köszi a segítséget!Kár hogy nem jó.....
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Szerintetek fut az IGO szülinapi app 7"-os tableten?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!7"-os tabletet szeretnék vásárolni a kislányomnak.Elsösorban youtubeos videókat,meséket nézne rajta.Van egy Ainol novo 10 hero tabletem de az nagy neki mert az 10"-os.20000ft-ot adnának érte és arra lennék kíváncsi hogy milyen tabletet tudnék tudnék vásárolni ebbőla pénzből akár újat akár használtat?Valaki tudna ajánlani néhány alternatívát?
-
Misi1980
senior tag
válasz
tjb007 #58129 üzenetére
Sajnos nem jön be a recovery így nem tudok törlést csinálni.Én letöltöttem egy romot a prestigio honlapjáról pmp3870c típushoz valót amit pc-re csatlakoztatva a tabletet nem tudok rátenni.A windows felismeri a tabletet de ezek a usb tool programokkal valahogy nem jön össze a firmware flash.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni egy Prestigio multipad 7.0 HD tablet felélesztésében?Bekapcsolás után csak a Prestigio feliratig jut el nem kapcsol be rendessen.A topikja elég döglött azért próbálkozom itt hátha van olyan aki már csinált ilyet.Újra kéne telepítenem de nem sikerül már két napja ezen dolgozom de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest