- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
ugyeletes #26153 üzenetére
Elnézést, nem írtam felhasználási területet. Neki egy laptop részbeni kiváltása kellene. Amire használná: netezés, youtube, facebook, email, filmezés, játékok, néha dokumentumokat szerkesztene/olvasna. Ezekre szerintem évek múlva is elég lesz egy normális tablet, nem kell hozzá Paksi Atomerőmű
Telefonban is ma már egyre inkább a min. 2, de inkább 4 mag a trend, én mégis tökéletesen elvagyok az egymagos készülékemmel
tvamos: hát ja, Note 10.1 tényleg jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy öcsém számára jobban megérné, mint pl. egy billentyűzetes TF300 (kb egy ár a kettő). TF300 és TF201 között mik a lényeges különbségek? Annyit tudok, hogy utóbbi fém házas, viszont valamivel gyengébb a hardvert tekintve (de lehet ezt is rosszul tudom). Esetleg Galaxy Tab 2 10.1-ről milyen tapasztalatok vannak? Mégiscsak egy 25-30k-val olcsóbb a TF300-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox tulajok OFF topicja
- YouTube
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest