- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Szia,
+1 a G PAd 8.3-ra, gyakorlatilag név nélkül leírtad ezt a készüléket
Ennél mex a Z3 Tablet Compact lenne jobb, de az csak most fog még megjelenni és szerintem nem fog beleférni a keretedbe.(#53500) taip
Android alatt van hátránya az Atom prociknak, mondjuk az új Z3xxx széria nagyon jól sikerült, de kompatibilitási problémák még mindig vannak, csak egyre kissebb mértékben. A Z2xxx-ek kicsit félresikerült kisérlet voltak (GPU-juk miatt, meg hyperthreading egy mobilprocesszorban, heh?)[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
taip
senior tag
válasz pengwin #53501 üzenetére
Nincs tapasztalatom az atomos procival, de szintetikus teszteken elég jónak tűnnek (a 3xxx sorozat).
Kérdés, hogy a kompatibilitási probléma milyen alkalmazásoknál, mekkora %-ban jelentkezik, nem tudok konkrét példát.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Kriza
őstag
Sziasztok!
ICOO D70PRO tablet bekapcsolás után "Sajnos a(z) com.android.phone folyamat leállt" hibaüzenettel fogad, és hiába nyomok az "OK"-ra, újra és újra megjelenik, így ellehetetlenítve minden mást. Kikapcsolni is csak a reset gombbal tudom. Bekapcsolni hiába próbálom úgy, hogy nyomom a hangerő le gombot, ugyanúgy indul.
Ez így használhatatlan.
Hogy tudnám gyári beállításra visszaállítani a rendszert? Vagy verjek át a kijelzőn egy szöget? A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz tjb007 #53505 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kis segítség?
PC-vel nincs gondom, de az Androidtól belémáll az ideg. (most például az asztal sarkán verném szét ezt a s/@R+)[ Szerkesztve ]
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
őstag
Sziasztok!
ASUS Transformer TF701-es tabletnek usb3-as csatlakozó van a dokkolóján. Ha vásárolnék egy usb3-as elosztót, akkor le fog tudni kezelni több ezközt is egyszerre így a tablet? Konkrétan billentyűzetre, egérre és mondjuk pendrive-ra vagy külső hdd-re gondolok.
-
ACE-
addikt
És mi a helyzet a Samsung Galaxy Tab S 8.4 -el? Az nem jó választás, pl. az LG-hez képest? A Samsung kijelzője iszonyat tetszik, az LG-t még nem láttam, de akkor azt is megnézem, remélem lehet valahol nyomkodni, Media Markt-ban vagy egyéb helyen. A Samsung-ban már Kit-Kat van, ez is hívogató... és jókat is írtak róla mindenhol.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
taip
senior tag
Szerinted az mennyibe kerül? Bőven 100e fölött van, te ekkora keretet írtál.
Egyébként meg utána kellene nézni, de szerintem az LG-re is elérhető a KitKat, még ha eredetileg 4.2-vel jelent is meg.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tjb007
nagyúr
válasz Cingáriusz #53508 üzenetére
Igen.
(#53509) ACE-
Jó választás az is, sőt, jobb is, csak épp jóval kerül a G Pad 8.3-nál.
Amúgy most épp akciós az Extreme Digitalnál.(#53510) Kriza
Először cd [meghajtójel]:\[adb könyvtárt elérési út] (pl. cd c:\Program Files\adb), utána adb devices parancs. Ha megjelenik csatlakoztatott eszközkánt a készüléked, akkor jöhet az adb reboot recovery parancs.
-
Kriza
őstag
válasz tjb007 #53512 üzenetére
Igen-igen, addig eljutottam, hogy látja a készüléket, és a recovery parancsot is kiadtam. Erre viszont kikapcsol (legalábbis elsütétül a képernyő). 2-3 perc múlva bekapcsoltam, és ugyanúgy jön a hibaüzenet.
Mit kéne csináljon erre a parancsra?
[ Szerkesztve ]
-
-
junior11
veterán
Sziasztok. Mit gondoltok a két tabletről pro & kontra:
Sony Xperia Z2 tablet vs. Samsung galaxy note 10.1 edition 2014
Vélemény? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, érdekelne, hogy mi a véleményetek, lenne előrelépés egy Sencor Element 8v3 után erre vagy a több pixel elvinné a plusz erőt?
előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz gradient99 #53519 üzenetére
Okés, köszönöm!
Pedig a tab formája nagyon jó lett! -
laszlohu
addikt
válasz gradient99 #53519 üzenetére
Miért,
a márkával van bajod, vagy a chip-pel,
mert ha a márkával, azt megértem,
ha a chip-pel, akkor azzal mi a bajod?Azt észrevettem, hogy a rockchip 3188 - ast általában 4.2 - es Androiddal szállítják,
míg a rockchip 3288 - ast 4.4 - es Androiddal. -
mulatosdj
aktív tag
Van ennek most ellenfele: http://clickshop.hu/asus-fonepad-7-16-gb-3g-ips-tablet-me372cg-1b028a--19779/
-
1-2 hónapn belül meglepném anyut egy tablettel, amin csak a skype futna. Sajna nem vet fel a pénz, de szeretnék egy stabil, szép képet adó jó beépített kamerával rendelkező tabletet. Természetesen a mikrofonja legyen érzékeny, és a hangszóró se recsegjen.
- hány hüvelykes legyen a kijelző:
Tippem szerint a 7-8" elég- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni:
Mivel ajándékba lesz az újat preferálnám, de a használt sem teljesen kizáró tényező.- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció:
Itthon vásárolnám, előny a neves márka, és nem az "egynyári" noname csodák.- mire szeretnéd majd leginkább használni:
Skype- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum: 30-40k (nem szokott lenni "fekete péntek", vagy hasonló nagy kiárusítás?)
Létezik ezekhez asztali dokkoló töltő?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Milka 78
nagyúr
válasz NoMagix #53524 üzenetére
Nem félreértesz .Inkább megszokás kérdése az egész.Az RK3188,használható motyó de televan apró,idegesítő hibákkal (megakadások/elgondolkodások,frissítés/telepítés alatt kemény belassulás...)ami nem végzetes,de ha mondjuk csak egy középszintű LG G Pad 10.1/Asus TF103CX-et huzamosabb ideig használsz...hát azért elveszteném a hidegvérem a fenti hibák láttán,piszok könnyű hozzászokni a jóhoz.
Magamnak tuti nem venném meg de 10 col 1280x800 2 év gari nincs 32 ropiért(41 a Yarvik 2 magos RK procival amitől szerintem azért jobb a fent említett).Ez olyan alacsony ár,hogy hajlamos lennék elnézni a nyűgjeit is (pl KitKat nem lesz rajta az tuti).
Próbáltam a gépnek utánna nézni.Kapott hideget meleget.Wifi gyenge,néha laggol,lassú belső memória...ugyanakkor egész jó a képe,elfogadható a teljesítménye játékok alatt(RR3 butítva elmegyeget).Nagyjából ennyit tudtam lehalászni fordítóval a netről.
Amúgy nem vicc tényleg keresgélek az ősöknek 10 col min.1280x800,32-35 ropi,használt is de ha lehet gari is legyen.[ Szerkesztve ]
-
-
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne tabletet vásárolni, lehetőleg 10 colosat, elérhető áron (jó lenne 60 - 70k között, de a max. 80 - 85k lenne ). A felhasználás jellege: mobilnet, WIFI, fényképezés / nézegetés, film.
Az itteni vélemények alapján én kettőt néztem ki neki:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C-1B057A)
LG G-Pad 10.1 V700
Egyéb ajánlat???A kérdesem az lenne, hogy ezen tabletek ugyan beépített 3G / LTE modemet nem tartalmaznak, azonban megoldható-e velük másképpen a mobilnet használata ( támogatják-e a microUSB-s külső modemeket, ha igen honnan tudom meg, hogy pontosan mely típusokat )?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Bandoras
-
NoMagix
addikt
válasz Bandoras #53529 üzenetére
Tegnap ezt a kettőt nyomogattam a "hülye" boltban és az LG G-Pad 10.1 V700-nél azt vettem észre, hogy amikor visszaraktam a pultra, akkor a hátulján lévő lopásgtótól hullámzott a kijelző képe középen! Nem volt túl meggyőző!
Asus-nál nem volt ilyen!
Amúgy baromira szép kijelzőjük van![ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz NoMagix #53530 üzenetére
Nálam nem hullámzik igaz nem használok hozzá lopásgátlót. Nagyon korekktül össze van rakva a gép.
Antutut inkább hagyjuk,valós élet egy kicsit más.Az álltalad említett RK még gyegébb.Azt kéne tisztázni,hogy mire használod,mekkora méret kéne,játék avagy netezée/olvasás,keret,stbstb...
A fent kitárgyalt EMag-os gép is bizonyos téren előrelépés,már csak a méretéből és az ebből fakadó élményből kifolyólag. Pl filmet nézni,pdf,netezés terén előrelépés.A 79qci után nekem is álleesős volt a mostani 10-esem.Az RR3 viszont nem fog jobban menni rajta (legalább is nem számottevően,de itt még a nagyobb felbontás is beleszólhat),mert ugyan az a Mali400mp4 gpu van benne mint a mostanidban és inkább az a gyenge láncszem.
Ha elég a 8 col és viszonylag olcsón akaradod megúszni a dolgot akkor Wayteg 8q.Előrelépés felbontás,mérte,sebesség,szolgáltatás terén. -
tjb007
nagyúr
Ha abban lenne ezt kéne látnod.
Ezen kívül maradt a fastboot mód, ami nagy valószínűséggel a te készülékednél nincs, valamint a szoftverfrissítés, a szoftver újrarakása.(#53517) junior11
A Note 10.1-él melyik változatról lenne szó ?
(#53525) cigam
LG G Pad 7.0
Az asztali dokkoló meg a felsőkategóriára jellemző, de ott is ritkának mondható.(#53529) Bandoras
A 3G modemes ASUS Transformer Pad TF103CG éppen belefér még a maximumba, így nem kellene zsákbamacskát játszani a külső modemekkel.
-
NoMagix
addikt
válasz Milka 78 #53531 üzenetére
Grat a gépedért!
60% net 40% játék (játék megosztás 8 éves gyerek és én), nincs filmnézés.
Nem játszottam még az RR3-mal, talán azért mert nem volt meg hozzá a megfelelő vas!
Jól jön a tab, amikor otthon foglalt az asztali gép, ezért talán jobb is lenne a 10-es méret, bár szeretem a 8-as méretét is, de abban is a 4:3-t!
Az általad említett Wayteq nekem tetszik, sikerült is azt is megtapizni, de nem biztos, hogy visszatérek a 16:10-re![ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
97ezer: [link]
(#53512) tjb007
Szerinted ha 97ezerért kapni, akkor megéri a többletet az LG G-PAD-hoz képest? Mondjuk azt még nem nyomkodtam, majd meg kell néznem... kijelzője van olyan jó mint a Samsung S?
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
kurtuzov
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de az általad linkelt cégnél kérdezz rá a gyári Samsung garanciára, vagy általuk nyújtott boltira. Nem tudom a tabletekre vonatkozik-e a csúcstelefonoknál meglevő prémium garancia. És akkor nem mindegy hol veszed.
Költségvetési korlát szigorúan kezelése terén csak magamból indultam ki. Nyilván nem mindenki tud ekkora összeget(100e Ft) tablet vásárlásra fordítani, van akinek már egy 30eFt-os eszköz beszerzése is igen komoly kihívás és bizony meg is becsüli ha sikerül egyet összehoznia. Azoknál akik 3-4x akkora büdzsében gondolkodnak,nagy valószínűséggel van valamekkora mozgástér is az esetleges plusz igények kielégítésére. -
ACE-
addikt
válasz kurtuzov #53535 üzenetére
Akkor itt van ez: [link]
Amikor azt írják, gyártói garancia, az szerintem kellően egyértelmű. Nem tudom mivel tud többet az általad említett Nexus 9, és hogy mennyivel lesz drágább ha majd kapható lesz, de nem biztos hogy megéri a plusz kiadást. Pont ezért kérdeztem rá az LG és Samsung közötti különbségre, mert lehet a Samsung-nál sem éri meg a nagyobb kijelző, ha úgysincs akkora tartalom, és a weboldalak fullHD-ben is ugyanolyan jól jelennek meg, nem is beszélve a játékokról.Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
giorgioblues
csendes tag
srácok, épp tesztelek egy ilyen trendy jaguar-t, nem rossz kis kütyü, persze nem is kell elájulni tőle, de arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ez melyik tablet rebrandelve? mert az tuti, hogy valami létező cucc, a telefon ami majd jön tesztelésre, az a kingzone k1 turbo, rebrandelt változata lesz, de ez biztos nem kingzone, mert ilyet nem gyártanak, esetleg valaki ráismer a küllem/specifikációk alapján? (ami asszem nem derül ki a képről, az az, hogy 10" elvileg)
-
csendes
őstag
válasz giorgioblues #53537 üzenetére
Ha minden igaz, rá van írva, hogy "Designed by Telco-Tec", ami egy német kereskedőcég, a Kingzone partnere [link]. Vannak hasonló tabletek (9,7" 2048x1536 RK3188), de azokon van HDMI port, a 3G általában opcionális:, pl. Aoson M33, CHUWI V99X, Cube U9GT5, ifive3 9.7", Pipo M6 és M6Pro, Teclast P98HD, Vido/Window/Yuandao N90. Mára ezek már kifutó típusok.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
kurtuzov
senior tag
Van a családban LG GPad 8.3, én üzemeltem be és teljesen rendben van azóta is. Csak az most már ~75 eFt körül mozog, tavaly karácsonykor volt 90 iga akkor is nagyon megérte. Nem a Nexus mellett érveltem feltétlen, hanem a hosszú távú használati igény szempontodat figyelembe véve olyan eszközt lenne célszerű venned, ami még jó pár hivatalos frissítést is megkap. Tehát e téren a Samsungok is jók.
-
-
Alföldi Peti
tag
Két kérdésem lenne.
1.Melyik Tablet PC a jobb?
2.Melyik processzor az erősebb és kb. mennyivel?
az egyik processzor az egy Intel Atom 1.2GHz-s 2 magos a másik egy Quad Core ARM Cortex A7 1.2GHz-s 4 magos processzor. Melyik a jobb netezésre,filmnézésre és játékra?
Ezt a két tabletet néztem ki melyik a jobb?
1. [link]
2. [link]
És még annyi , hogy a 7.85 coll és a 7coll között nagyon nagy a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 7 tabletem. Egy ZTE MF667 modemmel szeretném használni. Drivert nem találok hozzá. Van rá megoldás, hogy működjön?
Üdv.
-
zozoka79
tag
válasz Alföldi Peti #53543 üzenetére
úgy tünik,az asusnak csak a procija gyengébb,már ami a magok számát illeti.de szerintem azért optimalizáltságban felülmúlhatja a másikat,ezért lehet hogy jobb lehet azzal együtt élni(akadások,belassulások) mint a másikkal,persze lehet hogy nem is egy kategóriában kéne őket említeni,de ezt a nálam hozzáértőbbek majd megmondják.
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok,
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) olvasás, néha játék, filmnézés
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? ide nem írok semmit, amennyiből kijön a megfelelő, annyitelvárások még: lehetőleg android, legyen támogatva (nexus 7 2013-at lehet még kapni?), vagy legalább ne röcögjön legyen a szoftver (lollipop jó lenne azért), sokáig bírja az akku; ja és ne legyen (nagyon) pixeles
3/4g nem elvárás, wifi elég
tárhely: 16gb alá nem adnám, a 8 elég kevésnek tűnik; ram tekintetben pedig szerintem az 1 gb már nem sokáig lesz ok, így abból is jó lenne esetleg több (ha annyival olcsóbb, elég az 1 is)
kamera egyáltalán nem fontos (se első, se hátsó), ahogy a hangszóró se, meg nem kell fém legyen, stb.
köszi a segítséget!még annyi érdekelne, hogy tabokon mivel lehet pdf-et olvasni? olyan érdekelne, mint az iBooks, androidra egyáltalán nincs ilyen? (ja igen: a fájlok 150mb-osak, átlagban)
-
csendes
őstag
válasz thiclyoon #53548 üzenetére
Ha feltétlenül kell a 2GB RAM, akkor [LG G-PAD 8.3]
Ez a 12 legnépszerűbb PDF olvasó androidra [link]. és még egy: [EBookDroid]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest