- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Amugy, ezek az Intel Atomos tabletek jok mar? Regebben mintha lettek volna kompatibilitasi problemak, hogy bizonyos jatekok nem indulnak el, meg ilyesmi.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
muszor
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretnénk kérni, mert hála a magasságosnak, a media markt visszaadta a 10 hónapja vásárolt myaudio new line x2 táblagép árát, mivel a szervíz nem tudta javítani. Rengeteg baj volt vele. Kaptunk egy levásárolható kártyát, és most új táblagép vásárlása előtt állunk. Talán android ..
Internet, youtube, facebook alkalmazás lenne rajta használva, mint tudjuk, utóbbi kicsit akad, ha nem elég erős a gép. Szeretnénk, ha egy oldal 1 mp-en belül betöltene, ami a hardvert illeti. Megbízható márkát szeretnénk (ritka szervízigény), ár-értékben a lehető legjobb választást keressük. A max költség amit kiadnánk rà, 55000 Ft. 7 collnál ne legyen kissebb. Sajnos csak a media markt jöhet szóba a levásárolható kártya miatt. Én az online áruházukra gondoltam. Hátha ott több minden van, mint a boltban.[ Szerkesztve ]
zsoltee
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
Haveromnak kéne netezgetni, nagyon jókat írnak róla és jó áron van.Alias: Júzer error
-
pengwin
addikt
-
Alföldi Peti
tag
Sziasztok én egy olyan tabletet keresek ami jó lenne játékra,internetezésre és játékra persze amik a Google play-be vannak.Az én elképzelésem egy Colorovo CityTab 7.85 3G GPS-s csak nem tudom milyen lenne? És ha van jobb én nekem ezekre lenne szükségem: min 1GB Ram, 7"-8"-os vagy nagyobb kijelző,Wifi,SIM kártya foglalat és ha lehet akkor 3G de már a 3G nem fontos és még annyi hogy legyen micro USB de ez már szerintem minden modern tabletbe van.És nekem úgy max. 38-36k-m van rá.
-
Jojo22
tag
Sziasztok, egy olyan tabletett szeretnék anyukámnak, ami föleg Skypera lenne használva de azt bírja szépen wifin, tehát az előllapi kamera lényeges, nem kell hogy nagy legyen max 8“ majd kőzelebb ül hogy lássa és kap ceruzát hogy ne üssön mellé
És ami legfontosabb jó árba legyen(max 20), megbízható, a márka nem számít ha azt mondjátok hogy jó, röviden ennyi, köszönöm előre is! -
Bolobi
tag
Hello
Párom számára keresnék tabletet, neki főleg olyan eszköz kellene amivel utazás közben is tud dolgozni.
Főleg könyvek olvasása, szöveg szerkesztés, zene esetleg videók, ezeknek párhuzamos futtatása
Nagyon fontos szempont: Lehetőleg teljesen lag mentes, mert annál zavaróbb nincs.
További elvárás: 8" kijelző, megbízhatóság, lehetőleg 3G/LTE mondem, hardver a fent leírtakat elbírja, rendszer 4.3-4.4, újat szeretne de használt is lehet ha garanciás, Márka Samsung, Asus, LG, Lenovo de lehet más is csak jó legyen
Rászánt összeg: 50-55 ezer jó magyar forintVálaszokat és ajánlatokat előre is köszönöm
i5 3570k@4,5Ghz 1,08v, Noctua D14, AsRock Fatal1ty z77, EVGA GTX980 FTW, G.Skill Ares 2x4Gb CL9 2133, Corsair CX500, Corsair 550D, Razer Deathadder 2013
-
muszor
tag
válasz tjb007 #53404 üzenetére
A SAMSUNG Galaxy Tab 4 7.0 Wifi 8GB fehér tablet (SM-T230) hátránya az általad ajánlottakhoz képest?
zsoltee
-
pengwin
addikt
válasz Shingen #53414 üzenetére
Lehet venni Sygic offline navigációval (európai régió térképei, ingyenes frissítésekkel), vagy anélkül.
(#53413) viharhozo
Magasabb felbontáson sokkal jobb netezni, olvasni mint 10"-os sima HD-n.
Emellett a 4:3-as képarány is sokkal praktikusabb hozzá, mint a 16:10 vagy 16:9.
Ha meg magas felbontás és gördülékenység is kell, akkor igen, ajánlott egy erősebb magokból építkező 4 magos, vagy egy 8 gyengébb magot tartalmazó SoC.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Milka 78
nagyúr
válasz muszor #53412 üzenetére
Főkéntaz ára.Ennyi pénzért 16gb-s 8 colos Lg-t kapsz ami minden téren felveszi a versenyt vele (sőt...),de az említett Asus szintén 16gb tárral 40-41 ropiérta tiéd lehet ami szintén jobb választás.Egyedül az 1.5gb memória az előnye a Samunak,de az 1 gb is simán elég egy ilyen kaliberű tabnak.Összegezve egy 7 colos,8gb-s tab,ilyen hardverrel minden csak nem jó vétel.Tipikus Samsung túlárazás.
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
Táblagép vásárlását tervezem és ehhez kérném a segítségeteket!
Főbb felhasználási célok:
- Film;
- Zene;
- Internet;
- Néha játékok (Pl.: PvZ2, Bloon TD 5)A keret: 40 ezer Ft.
8' vagy attól felfelé keresgélek, magyarországi (!!!) garanciával!
Van ajánlott modell ezen feltételek mellett? Vagy van érkezőben valami új modell ami esetleg jobb? (Nem létszükséglet a vásárlás, akár hónapokat is várhat!)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gabor_01
senior tag
Az Auchanban (Soroksár) kapható egy Telefunken márkájú 8" tablet. TF-MID7803G. 30eFt
(4mag MTK8382, IPS, dual SIM, 1GB/8GB, 1024x768, GPS, Bluetooth) (Alps gyártmány.)
Ehhez hasonló.
Kipróbáltam. Egyedül a WiFi-je kicsit bizonytalan nálam és a MAC címet változtató fajta.
Minden másban tökéletesnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
199 EUR aron a 3G-s Acer Iconia Tab 8 mennyire jo valasztas ebben a meretben ill. arkategoriaban? (Acer Iconia A1-840 FHD). 358 gramm, 1200x1920 pixel, 4x1,33 GHz Intel, 2 GB RAM, bovitheto 16 GB, elvileg 7.5 oras akku.
Vagy inkabb ugyanennyiert 7" LTE NExus 7 32 GB?
Koszi!
-
muszor
tag
válasz Milka 78 #53416 üzenetére
Értem. Köszi szépen a választ. Közben arra gondoltam, hogy inkább ràáldoznák 75 ezret is, a választottam pedig az Asus MeMO PAD FHD 10 tablet fehér (ME302C-1B058A) lett. 2 giga ram és a fullra hd miatt, na meg a márka. Jól döntöttem, ami a SOC-t illeti?
[ Szerkesztve ]
zsoltee
-
muszor
tag
Utólag ennél a tabnál max sztem csak az
LG G Pad 8.3 V500 (1.7 GHz Qualcomm Snapdragon 600/16 GB/2 GB/Android) lehetett volna jobb a még jobb proci miatt igaz? Bár annak az akkuideje meg ki tudja milyenzsoltee
-
Milka 78
nagyúr
válasz muszor #53427 üzenetére
Amire te használnád arra fürge lesz.A komolyabb játékok megakasztják (nálad ez nem volt opció) ,mert sima 2 magos Intel és a felbontás is magas,de netezés közben nem éreztem lassúnak,sőt...mondjuk az FB-t nem próbáltam.
A 8.3-as LG viszont más dimenzió,ellenbe kissebb a monitor,így nehéz a kettőt összehasonlítani. -
csendes
őstag
válasz Bolobi #53435 üzenetére
[Lenovo TAB A8 (59-407773) 3G] A keretbe belefér, kivéve, hogy Android 4.2, de frissíthető 4.4.2-re. Ha a játék nem fontos, akkor megfelel az igényeknek.
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
tupacamaru
veterán
Van olyan 5 GHz-es USB-s Wi-Fi amit lehet használni Android alatt? Olyan sok zavarás van hogy néha alig megy a net rendesen. A routert már átállítottam, de nem segített.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tjb007
nagyúr
válasz muszor #53427 üzenetére
Egyetlen egy gyenge pontja van, az pedig pont a processzor (aka SoC), de ahogy khalox is írta majd használat közben ki fog derülni, hogy jól választottál e.
(#53429) Shade45
Van, 4:3-as képarányú kijelzővel és alacsonyabb felbontással.
Ha nem sürgős, akkor várhatsz is, de nem kell mostanában arra számítani, főleg nem itthon, hogy ezt az árkategóriát el fogják árasztani a 2GB RAM-os modellek.(#53437) tupacamaru
Nincs.
Egyszerűbb, ha csak ennyit írok ahelyett, hogy megoldható lenne, de ahhoz egy olyan módosított rendszer kéne, amiben benne van az adott adapter drivere, plusz támogatja is a használatát.[ Szerkesztve ]
-
NorDezs
senior tag
Üdv!
Tanácsot kérnék. Autóba szeretnék tabletet leginkább flac formátumú zene lejátszására, amit jack-jack kábelel vinnék át a hifi-re. Milyen tabot ajánlanátok erre, vagy esetleg androidos telefont... Néztem sima mp3 lejátszót, ami viszi a flac formátumot, de röhejes áron van (50-60k), én ennél olcsóbban akarom ezt megoldani. Legalább 32GB legyen, vagy bővíthető memóriás. Ha navit is tud, az plusz pont, de nem feltétel.
[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a Samsungból a tab 3 vagy 2 a jobb melyiket érdemes venni? Nem nagyon értek hozzá.Köszönöm
-
-
taip
senior tag
válasz vadasz70 #53445 üzenetére
Először tudni kellene, hogy mekkora méretre gondolsz, illetve SIM-kártyás vagy anélküli változatról beszélünk?
Egyébként a tab2 szerintem már nem is kapható újonnan, szóval annak már az árkategóriáját sem tudom belőni (csak a teljesítményét, ami nem egy csúcs).
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
cintula187
addikt
Egy általános jellegű kérdésem lenne. Rapoo billentyűzetet a tabletek beépített bt modemjével lehet csatlakoztatni? Vagy OTG kell ráaggatni a rapoo bt -t USB-n?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
csendes
őstag
válasz NorDezs #53439 üzenetére
A FLAC veszteségmentes formátum, akkor van értelme használni, ha a hardver is jó minőségű. Olcsó lejátszón vagy tableten tárolni zenét FLAC formátum-ban értelmetlen, sokkal több helyet foglal el, mint az egyéb formátumok (pl. MP3), de a gyenge hangchip miatt nem szól jobban. Ezért drágábbak a FLAC formátumot támogató lejátszók. FLAC-ból MP3-ra számítógépen könnyen lehet átalakítani.
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest