-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddy001
újonc
Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy Droidon használok egy 500GB külső HDD-t exFAT4-re van formázva, de már próbáltam FAT32, NTFS-re is, és mindegyik verzióra azt írja, hogy írásvédett. Se torrentkliens, se fileexp. se KODI nem képes rá írni. Viszont ha SAMBADOIDal megosztom, akkor laptopról simán olvasom, írom. Ha ugyan ezt eljátszom egy 16GB pendivel, akkor azzal megy minden. SD kártyával is próbáltam, azzal sem megy. Próbáltam már a HDD-t minden USB portban, de semmi. Ötlet? Köszi! Ja ez egy MXQ box -
eddy001
újonc
válasz
DoItYourself #14678 üzenetére
Ezen a kettőn vacilálok: Sunvell T95M 2G+8G, vagy Mini M8S II 2G+16G. Ha jól láttam mindkettő csak 100-as LANt tud? Valaki meg tudna erősíteni arról, hogy fut rajtuk az LE, és be lehet állítani a HDMI color depth vagy Force RGB-t? Köszi!
-
eddy001
újonc
Sziasztok!
Tudom, nem teljesen ide tartozik de máshol nem találta olyan fórumot, ami ezzel foglakozik.
Vettem egy ilyen link kütyüt, sajnos még az előtt mielőtt átolvastam ezt a fórumot. A legnagyobb gondom, hogy egy régi SONY TV-m van és hol pink, hol kékre vált a szín. Az összefoglalóban azt olvastam, hogy egy LibreELEC megoldás lehet a problémára, de mivel ez RK3229 procis, ezért nem találtam rávalót. Amúgy tökéletesen megy, amire nekem kell, arra tökéletes (kodi). Amúgy droid fut rajta.A kérdésem: Nem tud rá valaki valamilyen LibreELEC verziót, vagy esetleg hogy lehet beállítani a Force RGB?
Ha nincs ötlet az sem gond, mert el tudom passzolni, akkor viszont szükségem lenne egy másikra, amin megoldható ez a probléma. Amit szeretnék 2 gigás és Force RGB lehetőség, movieshark, és ne legyen 40-50$-nál drágább, és mivel nem Magyarországon vagyok jó lenne, ha be tudnák állítani VNP-t magyar IP-címmel, mert az M4 csak magyar IP-vel megy. Tudnátok valamit ajánlani? Esetleg ha valaki tudna m3u elérhetőséget, azt is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged