- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
huskydog17 #47729 üzenetére
Köszi szépen az infot, nekem nagyon várós
Az előző rész is egyébként szerintem egy elég jó port lett.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
->Raizen<- #24953 üzenetére
Nem sok különbség? Fordított estben is ilyen elnéző lennél?
-
SpongyaBob
veterán
Erről esetleg van valami hivatalos jellegű info, hogy az egyik jobban igényli a procit mint a másik vagy ez most ilyen hasraütésszerű?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
TTomax #18697 üzenetére
Piros köd? Most nem azért de nem zöld ködből indult ki ez az egész? Amikor valaki jön és alá is támasztja a miondanivalóját akkor jön a piros köd.. meg szokásos módon ha nincs más ütőkártya akkor szedjük elő a jól bevált fogyasztást
(Ez is csak azóta fontos mióta az nv kevesebbet fogyaszt az AMD-nél.)
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Petykemano #16794 üzenetére
Az mellékes..
-
SpongyaBob
veterán
válasz
elektrotank #15831 üzenetére
Ez már elég régi
-
SpongyaBob
veterán
válasz
cyberkind #15272 üzenetére
Azért az elég érdekes, hogy még meg sem jelent a következő gen, de az máris elképzelhetetlen számodra, hogy (esetleg, egészen véletlenül) az AMD teljesítményben és árban egy abszolút versenyképes termékkel rukkoljon elő.
Napok óta a neten keringő kamuhalmaz képre alapozni ilyesmit, mert valakinek jó volt a fantáziája egy kicsit vicces. De most komolyan mitől vagy benne ennyire biztos?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Malibutomi #15051 üzenetére
Ez a teszt biztosan kamu!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
#85552128 #13733 üzenetére
A TressFx egy akkor debütáló fícsör volt ez pedig itt már egy jócskán javított változat akarna lenni, mégis egy kalap hulladék lett optimalizálás szempontjából(?) hogy mégis mitől lett ilyen "gyenge" ez érdekes... A tesztekben pedig 2-3 fps-t vesz el ha be van kapcsolva. Akkor most hogy van ez?
-
SpongyaBob
veterán
Mondjuk nekem lövésem sem volt, hogy van ilyen felmérés
Bár ezzel lehet hogy egyedül vagyok.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
daveoff #13152 üzenetére
Ilyet se hallottam még, hogy okádék a Dirt rally. Egyedül a rajtot indító karakter gagyi, de a többivel nem tudom mi a gond
Ha lehet választani akkor ilyen legyen a grafika és mindkét gyártó kártyája a megfelelő fps számokat hozza a kategóriájában és ne az legyen hogy az egyikből csúcs kell a másikból jó a közép is. (Pl. PCars esete)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest