Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
A rokoné, na az átlagon felüli
Mocsok kifogta... 1350-et megy bármilyen tesztel(enyém csak 1250-et).Alap órajeles tesztekkel tele van a net.
Az nem mutatja meg sajna mennyi is van egy kariban. Aki meg nem akarja húzni azoknak ismételten ott a rengeteg Weboldal alapórajeles tesztjét tudom ajánlani.
Alap órajelen kicsik a különbségek - szimpátia alapján is lehet választani, mert mindegy az egész. De ha valaki többet akar, akkor szerintem a 7900-es sorozat elég bika lett.Itt a VS fórum, lehet cáfolni aki meri/tudja, és érdekli

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mocsok kifogta... 1350-et megy bármilyen tesztel(enyém csak 1250-et).
Az nem mutatja meg sajna mennyi is van egy kariban. Aki meg nem akarja húzni azoknak ismételten ott a rengeteg Weboldal alapórajeles tesztjét tudom ajánlani.