Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Lehet, viszon ez igy picit lenyegtelen:
"Miért okozna bajt az MSAA a Vega-nak?
Én csak azt mondtam, hogy ha olyan beállítást tesztelünk, ami memória sávszélesség limites(ebb), akár Vega-n, akár 1080Ti-n, akkor csökkenni fog a Vega előnye Dirt-ben"mert nem arrol van szo hogy csokken a Vega elonye es raadasul nem is a 1080Ti ellen, hanem eleve a sima (raadasul FE) 1080-at se eri be. Es nem kell ehhez 4K, a felbontas meg mindig az aranylag alacsony 2560x1440:
Pegig savszelbol a Vega-nal van messze legtobb, itt 484GB/s megy a 320GB/s es a 256GB/s ellen megis az van hogy alig elozi meg a majdnem csak feleannyibol gazdalkodo 1070FE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak azt mondtam, hogy ha olyan beállítást tesztelünk, ami memória sávszélesség limites(ebb), akár Vega-n, akár 1080Ti-n, akkor csökkenni fog a Vega előnye Dirt-ben"