- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Az rx 550 50w-s tdp-vel szerintem legyen is gyorsabb mint 30w tdp-s apu helyetesítő vga.
Nekem pont kell egy 6450-et váltó vga ami csak és kizárólag a multimédiás tudás és a kis fogyasztás számít.Itt nekem szimpibb az NV,hisz pont nem izgat a gyorsasága,viszont egy kicsivel kevesebbet ehet (majd a wattmérő eldönti).
Hozzáteszem nekem nem fáj,hogy összehasonlítottad a két terméket (nem is hittem,hogy ez valakinek fájhat).Pug : Ez a közös árszegmens azért nem ferr,mert pont itt a PH-n lett megcáfolva ez a nézet az 1700x vs 7700k-nál,mert ugye az lényegtelen hogy az utóbbi gyorsabb játékok alatt mivel az hedt platform ellen készült.Mellesleg nekem is szimpibb az ár szerinti csoportosítás a többi csak rizsa

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest