Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Az rx 550 50w-s tdp-vel szerintem legyen is gyorsabb mint 30w tdp-s apu helyetesítő vga.
Nekem pont kell egy 6450-et váltó vga ami csak és kizárólag a multimédiás tudás és a kis fogyasztás számít.Itt nekem szimpibb az NV,hisz pont nem izgat a gyorsasága,viszont egy kicsivel kevesebbet ehet (majd a wattmérő eldönti).
Hozzáteszem nekem nem fáj,hogy összehasonlítottad a két terméket (nem is hittem,hogy ez valakinek fájhat).Pug : Ez a közös árszegmens azért nem ferr,mert pont itt a PH-n lett megcáfolva ez a nézet az 1700x vs 7700k-nál,mert ugye az lényegtelen hogy az utóbbi gyorsabb játékok alatt mivel az hedt platform ellen készült.Mellesleg nekem is szimpibb az ár szerinti csoportosítás a többi csak rizsa

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macska topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest