Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Ennyi erővel mindenki hülye, aki nem 280X-es Radeont vagy sima 290-et vesz, mert azok a legjobbak ár/értékben, nem a bármilyen 290X.

Nekem picit erős volt ez a hsz, szerintem nem egymás VGA-inak ár/érték versenyéről kéne szóljon ez a topik.
(#2044) Zorel: Ezt a gondtalan NV baromságot kár volt újra előhozni. [link]

Teljesen jól lehet mindennel játszani AMD-n is, akár 280X-el, akár 290-el. A hőfokaikkal sincs semmi baj, nekem az egyik legolcsóbb típus van, Giga 290 WF3, és teljesen jó, halk, hűvös [link]. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Köszi

Igen, pláne GRID 2-nél.
De olyan játéknál, ahol 60 vagy 47, az már nem mind1, a minimum FPS érdekel, a többi nem.Az árra annyit tudok mondani, hogy a két tesztelt VGA közt jelenleg:
MSI-d
vs.
Asus-om
árkülönbség, 10k nettó, ennyivel kerülne(t) többe nekem. +10-15 minimum FPS, ezen kívül a driver nyugodság megér ennyit (kisebb és kevesebbet is fogyaszt, hangja nincs, többször bebizonyosodott, hogy ennek van a leghalkabb/leghűvösebb custom hűtése).Szóval így jön ez a +10k nálam!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest