Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez nekem főleg elsőre nem volt egyértelmű (mikor szembejött, mint egy gőzmozdony százzal a tizedik emeleten), de még ma sem teljesen.
De ha így van, ahogy írod, akkor OK.
Most, hogy beszéltünk róla, feltelepítettem úgy, hogy a "Gaming Evolved App"-ot gépeltem a google-be, amiből az első találat nem az amd.com-ra, hanem a raptr.com-ra vezetett, ahol láttam ugyan a Gaming Evolved logót, de egy raptr_installer.exe-t sikerült letölteni, bár amint végzett a telepítő, már egy Gaming Evolved nevű ablak ugrott fel.

Most amúgy majdnem teljesen korrekt, mert ahelyett, hogy elbújt volna a háttérbe, előtérben szól egy felugró ablakon, hogy be van kapcsolva a videórögzítési funkció.
(Korrektnek azt nevezném, ha egy kérdés ugrott volna fel, hogy "Engedélyezi a videórögzítő funkciót?", alatta tömören kifejtve, hogy ezt erősen javasolják, mert több funkció igényli, de azért fogjam fel a dolgot, hogy nem véletlenül vagyok megkérdezve.)Aztán kiszúrta magának a DA:Inquisiton-t, aminek vakuszerűen villogtatta a poszterét pár másodpercig, most pedig azt mondja pakoljam fölfelé Ultra-ra, ami High-on van (de nem jó, mert akkor nem lesz 60fps egy szál 290X-el, nekem pedig nincs most több) és adjak neki 0x helyett 4x MSAA-t (ami szerintem ebben a játékban abszolút semmit nem csinál azon kívül, hogy masszívan lassít --- legalább is én ránézésre durván ugyan annyi aliasing-et vélek látni, csak jelentősen alacsonyabb fps mutatóval a sarokban), majd a tegyem a tetejébe még a post-process AA-t is (miért is kéne, ha jól működne a 4x MSAA? Vagy minek akkor az MSAA, ha az nem működik jól...?), mert az legalább tényleg csinál is valamit (valóban, bár én nem szeretem, inkább nézem a recéket az álomszerű homály helyett). Abba érdekes mód nem szól bele, hogy DirectX vagy Mantle legyen beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest