- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
MiklosSaS #1278 üzenetére
Én is ebbe az irányba próbálom terelni, de egyelőre a maximalizmusa nem engedi a rizsa oldalra. Pedig pofonegyszerű: X570, R7, Wraith Prism, ami fújja a levegőt a vrm-re is vagy méregdrága aio, ami ha jól tudom max egy delidelt 9700K-nál lenne olyan hűvös, hogy megtérüljön a befektetése. (itt lehet hogy nagyot tévedek, javítsatok ki, ha igen). Az ár-érték arány innen nézve egyértelmű a két opció között, mégsem tudom meggyőzni. I5 7600k lenne a leváltott proci egyébként, szóval eleve a kék oldalról akartam áthúzni a vörösre, ami nem könnyű feladat.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Metal topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Az Elgato már mikrofonnal is szolgál a streamereknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest