Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pandras83
őstag
Kösz a válaszokat mindenkienk!
-
pandras83
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Én is ebbe az irányba próbálom terelni, de egyelőre a maximalizmusa nem engedi a rizsa oldalra. Pedig pofonegyszerű: X570, R7, Wraith Prism, ami fújja a levegőt a vrm-re is vagy méregdrága aio, ami ha jól tudom max egy delidelt 9700K-nál lenne olyan hűvös, hogy megtérüljön a befektetése. (itt lehet hogy nagyot tévedek, javítsatok ki, ha igen). Az ár-érték arány innen nézve egyértelmű a két opció között, mégsem tudom meggyőzni. I5 7600k lenne a leváltott proci egyébként, szóval eleve a kék oldalról akartam áthúzni a vörösre, ami nem könnyű feladat.
-
pandras83
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Köszönöm, nagyon sokat segítettél.
-
pandras83
őstag
Hi all
Egy barátom nehéz döntés előtt áll: R7 3700X+W.Prism vs. 9700K+aio folyadékhűtés. Utóbbi akár +50.000ft-ot is jelenthet az összköltségben. A cél egy rtx 2070 mellett színtiszta gaming, 1080p/75Hz. A közelgő sok magos, sok szálas új konzolgeneráció árnyékában a 8/8-as bitang 9700K vagy a 8/16-os Ryzen a jobb ár-érték arányú szerintetek?
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest