- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pandras83
őstag
Kösz a válaszokat mindenkienk!
-
pandras83
őstag
válasz
MiklosSaS #1278 üzenetére
Én is ebbe az irányba próbálom terelni, de egyelőre a maximalizmusa nem engedi a rizsa oldalra. Pedig pofonegyszerű: X570, R7, Wraith Prism, ami fújja a levegőt a vrm-re is vagy méregdrága aio, ami ha jól tudom max egy delidelt 9700K-nál lenne olyan hűvös, hogy megtérüljön a befektetése. (itt lehet hogy nagyot tévedek, javítsatok ki, ha igen). Az ár-érték arány innen nézve egyértelmű a két opció között, mégsem tudom meggyőzni. I5 7600k lenne a leváltott proci egyébként, szóval eleve a kék oldalról akartam áthúzni a vörösre, ami nem könnyű feladat.
-
pandras83
őstag
válasz
Petykemano #1276 üzenetére
Köszönöm, nagyon sokat segítettél.
-
pandras83
őstag
Hi all
Egy barátom nehéz döntés előtt áll: R7 3700X+W.Prism vs. 9700K+aio folyadékhűtés. Utóbbi akár +50.000ft-ot is jelenthet az összköltségben. A cél egy rtx 2070 mellett színtiszta gaming, 1080p/75Hz. A közelgő sok magos, sok szálas új konzolgeneráció árnyékában a 8/8-as bitang 9700K vagy a 8/16-os Ryzen a jobb ár-érték arányú szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest