Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz DarthSun #39104 üzenetére

Melyik BIOS rev. van fent ? Van amikor hoz, van amikor visz az újabb BIOS rev.
    Érdemes átnézni, miket tud egy újabb rev., hátha érdemes feltenni. :U

Asus-Asus, bitzi lényegileg egyezik, az enyémben van pár + lehetőség még, amikkel nem foglalkoztam.
    A képeken lévő BIOS az aláírásomban lévő konfighoz tartozik.

CO-t próbáltam hydrával, de elengedtem a CO dolgot - másodjára is. :D
    Ismét alapon megy (PB), ramok vannak betolva D.O.C.P.-vel a ram XMP profiljára, kis + fesz a ramokra (+0,02 Volt), SOC fesz manual 1,11 Volt-ra lőve (kellett a +0,1 Volt a stabil működéshez 4 modul mellett).
    Majd kap egy komolyabb hűtőt későbbiekben (a 420-as AF II AIO volt rajta eredetileg, de az kellett az i5-ös Raptorra). :))

#39106DarthSun: hát, azóta jött rá egy kisebb regimentnyi javítás meg pár újítás is, többek között ram kompatibilitás, rendszer szintű foltozások és persze új (Zen 3 5xxx) CPU támogatás.
    Mondjuk, ha minden jól megy, én nem szoktam pesztrálni, csak ha valami nem okés vagy szükségessé válik.

[ Szerkesztve ]

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák