Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz HSM #35948 üzenetére

:K
    Egész hosszú VGA is befér, normál méretű ATX táp is, toronyhűtők tömkelege, illetve sok-sok háttértár is megoldható.
    De a legjobb, hogy nyitható a teteje, és nagyon jó volt így szerelni.
    Ebbe a házba gyárilag nincs venti, így igény/izlés alapján fel kell szerelni utólag.
    Előre került egy Arctic BioniX F140, hátulra meg egy ID-Cooling XF-12025-SW venti, mindegyik 4 pin PWM-es szabályozhatóságú.

A beltartalom:
    CPU - RyZen 3 3300X
    MB: Asrock Fatal!ty AB 350 Gaming ITX/ac
    RAM: 2*16 GB 3200CL16 G.Skill Aegis
    PSU: Corsair VS 450 80+ white - picivel rövidebb mint egy szabvány ATX méretű táp
    VGA: Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB - pont elfér az ODD tartója mellett
    CPU hűtő: Silentium Grandis EVO 3 ARGB (159mm magas - van még pár mm vissza a h
    z tetekáhezÖ - csisszesen, de elfért a front USB 3.0-ás csati. :D

:U
    Ismét nyerőnek bizonyult, hogy a stock mérettel bíró Aegis ramokra voksoltam (eredetileg top-flow hűtőhöz mérve vásároltam őket, más méret be sem fért volna alá - fentebb 2 képen jól látszik, hogy pont elférnek a hűtő első 120-as ventije alatt).

A reset gombot beáldoztam, arra kötöttem rá a CPU hűtő pico kontrollerét. ;]

[ Szerkesztve ]

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák