- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Végre, jönnek már...
-
Tomdriver
őstag
válasz
Malibutomi #8998 üzenetére
Bocs, igen ASUS, köszi a kiigazítást és a választ.
-
Tomdriver
őstag
Szerintetek megérheti a +15K felárat ennyi különbség?
MSI R9 290X Gaming
GPU 1040 MHz
Memória 5000 MHzvs.
MSI R9 290X Gaming (DC2OC)
GPU 1050 MHz
Memória 5400 MHzHoz ez annyi pluszt teljesítményben, ha pl. mindkettőt elkezdem húzni - OC jobban bírja a tuningot?
-
-
Tomdriver
őstag
...azért az már bosszantó, hogy sehol egy custom 290-es...
Eltüntek!
MSI-re várnék én is, de próbaképpen egy időre (vagy végleg?) át fogok menni a zöldekhez - fejlesztem a gépem de egy hónapja nemtom összerakni kari hiány miatt...Semmi szivárgó hír, mégis mikor számíthatunk rá??
-
Tomdriver
őstag
válasz
Malibutomi #7066 üzenetére
+1
-
Tomdriver
őstag
válasz
Reggie0 #5545 üzenetére
Vagyok ezzel nagy dilemmában én is, pedig amióta létezik AMD, nekem csak tőlük volt karim. És legtöbbjük cf-ben.
Megjelenése óta kuporgatok egy 290-re, de ha cf-ben gagyi marad. hááááááát....
Mondjuk 3 monitorhoz nekem a 2x7870 sem hozta azt a teljesítményt, amit vártam volna tőle, meg amit teszteken mutatott, pedig mindég a legfisebb drivert használtam hozzá.
Lehet mégiscsak egy erős single kari választás a jobb? Akkor meg ár/érték arány miatt inkább custom 290, de azért még megvárom melyik mit tud, de nem a hivatalos tesztekből, hanem innen.... -
Tomdriver
őstag
Lehetséges, hogy a későbbiekben a Mantle támogat majd minden játékot, ami a piacon épp elérhető? Máskép: vajon rá lehet bírni majd arra, hogy ne a játékot fejlesszék hozzá, hanem alapból Mantle-ba építsék be a támogatást?
Csak azért kérdezem, mert elég begyöpösödtem egy szim. mellett, amit meg tudtommal NV-hez fejlesztenek inkább (iRacing), így nem biztos h. emiatt váltanom kéne R 290-re, hanem maradnék HD mellett és kötnék inkább egy cf-t 7970-ből, ami meg gyorsabb.
Hát tuti tanácstalan vagyok, mit javasoltok? -
Tomdriver
őstag
válasz
Motion_Blur #3999 üzenetére
...hát én már nem bírom ezt kivárni, már eladtam az egyik 7870-et is a gépemből.
Szerintetek nagy marhaság lenne 7970 cf-be venni, mint várni 290(X)-re? A mantle miatt lehet jobban megéri a 290 custom, viszont 2x7970 meg szerintem jobban teljesít. -
Tomdriver
őstag
válasz
MPowerPH #3703 üzenetére
5760x1080 amin játszom, 3770K-val hd7870-el CF-ben minden simán ment, de néha úgy éreztem nem minden játék használja ki a CF előnyeit. Pl. Asetto Corsa esetében kevesebb fps-m volt mint single módban, de lehet ez rossz példa, ez a sim. még nincs igazán optimalizálva. iRacing esetében is csak kb. +30-40%-ot hozott a CF - R9 290-től azért single módban is többet várok.
CF-el még várok kicsit azt hiszem, megvárom egyedül mit produkál.... (Látva a tesztjeiteket, kb azt tudja mint 7870 CF-ben, így lehet nem lesz nagy ugrás nekem... -
Tomdriver
őstag
válasz
KillerKollar #3684 üzenetére
Azért azt tényleg jó lenne tudni, CF-ben mekkora tápot kér, mert ha nem muszály nem cserélném le a nemrég vett 750 Wattos tápomat.
i73770K 4,2 GHZ mellett ez elég lehet?
A másik, hogy nemtom a proci kihajtja e mindkét kártyát, vagy CPU limites lesz a konfig. 3770-nek elvileg nem lehet gond, de szerintetek....?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest