-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcHanGE4
tag
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Igyekszem majd jobb döntést hozni a következőt karit illetően.
Kellemes Ünnepeket!
-
AcHanGE4
tag
válasz
woodworm #3822 üzenetére
Köszönöm a választ. Sajnos ahogy írtam az a baj, hogy konkrétan windows bootolása után 1 telepítésre, letöltésre nincs időm, mert kifagy az egész.
@TIT: Köszi, gondoltam jó ár, mert elég rég láttam ilyen áron ezt a kártyát. Ha nem asusból szereznék egy ilyet, az még jó lehet? Vagy ez magának a 260x-nek a betegsége?
-
AcHanGE4
tag
Sziasztok. Vettem egy r7 260x-et jó áron még karácsony előtt 31e-ért. Asus 2 ventis 1 gigás.
Win10-em van és ahogy kicseréltem fagyni kezdett. Kép megáll és csak reset segít. Nem game közben csak simán winben. Legújabb driverrel is. Újra tettem wint hátha. Ott már driver telepítés előtt fagy szintén képmegállással, de olyan hamar h egy drivert nincs időm feltenni.
Szóval régi kártya vissza és várom hogy nyisson a bolt, hogy vissza vigyem
Van esetleg valami javaslat, hogy mit lehet még ezzel kezdeni? Eléggé megszívom a visszavitelt is mert ez a kártya már nincs a boltban, hasonló meg jóval drágábban.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Milyen routert?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest