- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
válasz
Laraxior #48817 üzenetére
Annyit simán megért, sőt talán sokkal többet is. Meglepően sokat tud ez a kártya a sima RX 580-hoz képest is. Nyilván ma már kevés és hiányos a szolgáltatása, de a legtöbb régebbi játékot simán lehet vele magas beállításokkal játszani FHD felbontásig. Tulajdonképpen a maximum 4k60 támogatás miatt kellett végül menniük mivel 160Hz-es 4k monitorokat vettem.
Még én sem döntöttem el hogy mihez kezdek velük, nekem is polcon pihennek. A 4db Gold 50th Nitro+-t talán megtartom mint kuriózum. -
Tomcat
őstag
válasz
Laraxior #48808 üzenetére
Nekem 5 évig mentek ilyenek (és a 50th) (3*2db) a gépeimben CF-ben. Soha sem szedtem szét egyiket sem csak a ventilátorokat kaptam ki tisztítás (ecset+ levegő) és zörgés esetén csere idejére. Ezeken jól meg van oldva a hűtés, nálam az évek során egyikkel sem volt melegedési probléma.
Az egyre zajosodó zörgő ventilátor viszont annál inkább előfordult, viszont legalább könnyű azokat kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest