- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
Failure #37992 üzenetére
Jelen!
Egy régi 5870 kártya, kb 1-2 hete kezdte el, hogy 2D (nem játszottam 8 éve, lehet 3D-ben is csinálná) - ben szetcsikozodik a kép vagy egyszínű lesz és megall a win. Majd vagy visszajon vagy úgy marad rendes kép nélkül. Win+D gombot nyomkodom ilyenkor, így talán többször osszekapja magát, bár lehet semmit sem segít.
Az event viewer-ben hasonló bejegyzés van ilyenkor.
Ma pl egyszer sem, múlt héten elég sokat (naponta többször). Egyik ilyen reset után a win10 login előtt telepített valami upgrade-et, azota ritkábban csinálja. De Windows update historyban nincs semmi bejegyzés akkorra, fura, nem tudom mi volt az.
Ma megjött az XFX RX580, remélem ezzel már nem lesz ilyen. Meg talán játszani is fogok újra -
törölt tag
válasz
Failure #17541 üzenetére
/kognitív disszonanciaként éltem meg/
de örülok hogy más is ismeri ezt a fogalmat
Azt azért mindenki tudja hogy itt a REF a nyakunkon áprilisban de nem lesz egetrengető ahogy hirlik
a húzott kártyákkal egyenértékű lesz csak a változás de ennek tudatában kell dönteni
69ért megérte
Felmerül az emberben a kérdés hogy az 580 az már egy másik topic lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged