- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
haypro #54189 üzenetére
látom megtaláltad a mondat lényegét...
De akkor elemezzük ki kicsit a tesztet:
Starcraft: Igen, itt rendesen elhasal az AMD minFPS-ben, elismerem, még jó, hogy nem vonz a játék.
ARMA3: Mind1, hogy 100 v 130FPS
COD Ghosts: 64 helyett 60fps AMD-n
Metro: AMD 6300 nyer min. FPS-ben i3 ellen
AC: 2 FPS-el nyer az i3 AAAAZMÁVALAMI!
Sleeping Dogs: Nincs miről beszélni, 1FPS eltérések vannak
Tomb Raider: ugyanaz
BF4: Ennél is mindegy lenne nekem, hogy 85 vagy 95FPSInnen nekem egyetlen tesztben sem volt kifogásolható framerate csak a metroban, de ott az Intel is hasalt. Bevallom, az Intel sokkal fejlettebb szinten jár, de meg is kéri az árát. Amíg az én gépem 40FPS felett szaladgál minimum FPS-t illetően, én elégedett vagyok, ha cserébe gyönyörű grafikát kapok. Nekem számít, hogy mennyi pénzbe kerül a számítógépem. Ennek ellenére nem fogom fel, ha valaki egy 120-150e ft-os gépet szeretne összerakni, annak miért ajánlanak intel processzort, inkább komolyabb videokártyát kéne ajánlani hozzá. Akkor is Intelt ajánlanak, ha az adott keretből csak a fostos kis Pentium dual core mocskok jönnek ki.
Intelt venni a közép-felső illetve a felső és high-end kategóriában van értelme, ahol Oculus Riftre meg 3D-ben játszásra van szükség. Lehet, hogy évekig nem kell hozzányúlni, de a technológia fejlődése olyan ütemű, hogy azok alatt az évek alatt olyan fejlesztések látnak napvilágot, amiket kár kihagyni egy számítógépből, ezért így-is úgy-is alaplap cserére szorul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest