- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
-
kovsol
titán
válasz fenergie84 #25204 üzenetére
ez a cikk szerintem már vagy 20x volt linkelve
"Above you can see our card that was corrected thanks to AMD."
szerintem ezzel arra utal, hogy ez már egy javított kártya.May the Force be with you!
-
Emu
őstag
Valakinek van ilyen kártyája? [link]
Rövidnyákos 1db 6pines csatlakozó van csak rajta.
-
sakal83
addikt
válasz csucsbicep #25199 üzenetére
vagy inkább nem sok értelme van a hd7790-nek
-
ZozzHUN
addikt
válasz BomiBoogie #25190 üzenetére
Kettővel feletted írtam, hogy az admin az Sapphire rma-ban van érdekeltsége. Ergo hiába nem support, nagyon tesznek ellene hogy eltussoljak a dolgokat...
-
polgi803
őstag
Én azt nem értem,ha ennyi rossz Sapphire van,akkor miért vesznek mégis olyan karit...? Azt nem mondja,hogy sokkal olcsóbb mint más márka...nem elfogult Giga párti vagyok,csak az árra értem. Szóval nem kell sokat hozzátenni egy másik márkához...ez nem egy-két eltévedt hiba,hanem folyamatos... Sőt még a gariztatás után is Sapphire kell...szerintem ez az abszolút idő és energia pazarlás...
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz viperabácsi #25213 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy milliószor le lett írva, hogy Sapphire-t ne, ott a kereső, csak használni kell.
-
viperabácsi
addikt
-
addikt
válasz csucsbicep #25214 üzenetére
A milyen gépet vegyek topicba meg akarták nekem magyarázni hogy jók a sapphire kártyák, hiába mondtam nekik hogy aki vett az hamar szabadulni akart tőle, de csak csak erőltetik, rájuk hagytam, de ha meglátok azok közül egyet is itt, azzal hogy BS hibája van mit tegyen, biztos elküldöm a büdös pics.ba
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
korcsi
veterán
Hát hogyne, a ferde kondenzátorban megszédülnek az elektronok
A gyártó meg nem jött rá erre...Gyuribácsi: Lehet, hogy már gond már a Sapphire-al csak tudod milyenek az emberek, meghallja, hogy lehet ilyen baja és lett is, aztán driver frissítéstől elmúlik, meg a többi érdekes történet...
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #25216 üzenetére
Most benéztem oda, mert mostanság elég sok érdekes dolgot olvastam arról a topikról.
-
sakal83
addikt
válasz Dealer95 #25209 üzenetére
Csak nem majd egy évvel a 7850 és 7770 megjelenése után 140 euróért illett volna.
Főleg úgy, hogy kivonom a piacról az erősebb, és csak egy két ezerrel drágább 7850 1Gb-osat, ahelyett, hogy annak az árát csökkentettem volna.
Persze értem én, hogy volt teljesítmény rés ott, bár ahogy nézem elfért ott a hd6870 -amit már nem árulnak-, úgyhogy ideje volt kiadni ugyanannyiért egy 2 éve is már ugyanannyiba - 140 euro - kerülő teljesítményt. , persze szigorúan 1Gb-osat...
És a konstrukciót dicséri, hogy 12%-os tuninggal kemény 3-6%-os teljesítmény pluszt hoz, egy mérnöki csoda
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz ZozzHUN #25188 üzenetére
"AB gondolom beletúrt registry-be, nekem is csinált néha ilyet. Reset-re nyomsz AB-ben, bezárod és no problem. Aztán uninstalláld is, mert túl nagy feneket kerítesz neki."
Köszi a megjegyzést...
Játék közben egyszer csak megfagyott a gép tegnap délután.Egyből előjött a kisördög,hogy sapphire kártya lévén lehet gond lesz.Mivel tudtam,hogy a tuning nem volt használva mivel msi ab sem ment így gondoltam az nem lehet a hiba forrása.De miután megnyitottam a catalystot csodálkozva néztem,hogy az msi ab beállításain vannak az órajelek.Szóval valsz. a tuningom nem stabil.
Csak leírtam a megjegyzésedre : "túl nagy feneket kerítesz neki"
Remélem így már érthető az aggodalmam. -
ZozzHUN
addikt
válasz seederking #25225 üzenetére
Az ilyen dolgokra figyelni kell sajnos, ha tuningol az ember, ha neked bajt okoz, akkor inkább ne használd az afterburnert.
Megjegyzésem nem bántónak szántam, csupán probléma forrásának megszüntetése volt a cél.
-
Karesz2300
csendes tag
Sziasztok van egy vtx 7870 ghz edition kártyám ami gpu:1100mhz mem:1250mhz.
Az lenne a kérdésem meddig tudnám tuningolni biztonságosan amit még elbírna a kártya?
Tudom, hogy ki kell kisérletezni meg minden kártya más de gondolom itt vannak olyan emberek akiknek van e téren tapasztalatuk.[ Szerkesztve ]
-
zserbox
őstag
válasz Karesz2300 #25227 üzenetére
a te kártyád terén csak neked lehet tapasztalatod.
nem értem ezen mi olyan nehezen érthető.
emeled az órajelet ha nem indul az emelt órajelen akkor lejjebb veszed és kész. -
Karesz2300
csendes tag
válasz zserbox #25228 üzenetére
Na ad1: azért gondoltam hogy olyan valakiktől kérek ilyen lényegű infót akiknek ilyen kártyájuk van és kitapasztalták már hogy mit is bír a kártya nagyjából!
Ad2: Nem értem, hogy minek írsz ha lényegi infót nem tudsz adni a kérdésre!
Ad3: Mielőtt elkezdenénk erről vitatkozni zárjuk is le annyival a dolgot,hogy ez nekem nem segítség amit te nyújtottál, nekem az lenne a segítség, hogy pl xjakab : nekem van ilyen kártyám és probáld meg a gpu:x mem:y beállításokat mert az Én kártyám bírja.-
Finomítva.
[ Módosította: proci985 ]
-
Dealer95
őstag
válasz Karesz2300 #25229 üzenetére
Annak sem lenne semmi értelme, ha olyan írna akinek ilyen van.
1-1 kártya közt 50-100-150Mhz eltérés is lehet tuningban.Mennyi az alapfesz?
Tudod állítani a feszt.? -
csucsbicep
nagyúr
válasz Karesz2300 #25227 üzenetére
Tudom, hogy ki kell kisérletezni
meg minden kártya más de gondolom itt vannak olyan emberek akiknek van e téren tapasztalatuk- Ez a lényeg, lehet Asus, HIS, XFX, Sapphire, Giga stb. akkor is neked kell megcsinálni, mert nem gyártótól függ! -
proci985
MODERÁTOR
Ahogy csucsbicep és Dealer95 is írja, leírhatják a tapasztalatokat, de azokkal se érnél semmit. Tuningra nincs garancia és nincs két egyforma kártya, szóval ha túl akarod hajtani, akkor bizony Neked kell kitesztelned. Tehát mindegy, hogy a másik fórumtárs kártyája mennyi fesszel mit megy.
Körülbelüli értékekre pedig ott van a kereső. Ha nem találsz, akkor lehet ritka az adott kártya, jellemzően Asus/Gigabyte/MSI/Sapphire amik elterjedtek Magyarországon és így a fórumon is.
-
Egyébként pedig fogalmazz finomabb stílusban, személyeskedést kerüld.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Repsol600
addikt
Ha ez segít az enyém alapfeszen (1,218V) 1210/1450mhz-t megy. Ja és ennek is 1100/1200mhz az alap órajele ezt 1,075V-ra alulfeszelve is tudja. Ilyesmire gondoltál?
-
brd
nagyúr
válasz polgi803 #25212 üzenetére
Én pl. azért azt vettem, mert az volt a legolcsóbb akkor ott, ahol vettem. (Ma már a Giga olcsóbb.) A márka tökmindegy volt, a hűtés nagy ventivel legyen megoldva, és a házon kívülre is fújjon, csak ez volt a szempont. A (BS) hibára pedig ott a garancia, 2 év alatt csak előjön.
The only real valuable thing is intuition.
-
greenface
aktív tag
sziasztok,ilyen VTX karim van, MSI AB nem engedi a feszt állítani, milyen más progival érdemes megpróbálni? Vagy ennél nem lehet?
(alulfeszelni szeretném, hogy totál csöndben legyen terhelés alatt is)''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
törölt tag
válasz greenface #25240 üzenetére
Szia!
Itt olvasgathatsz az alulfeszelésrőlEgyébként az MSI AB-ben is lehet! Így állítsd be , és működnie kell! Nekem 1.056mV amin stabilan fut! De természetesen Neked nem biztos hogy ezen működik! Ezt csak viszonyításképp írtam!
Sok sikert! -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Megkérnék vkit akinek szintén Msi 7850 van h írja meg mivel tudja a feszt állítani mert nekem eddig se AB-ben, se Trixx-ben se Asus gpu tweak-ben nem engedi
Köszönöm előre is!
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs