- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
válasz
tom_tol #10862 üzenetére
Asussal kapcsolatban nem tudok mit mondani, de nekem most lett egy sapphire. Állati brutál így alapon is (gyárilag 875 core és 5000 eff. mem bár ez nem sok az eredetihez képest), húzni én spec nem akarom, alig fért bele a házamba, de nagyon megérte. Általában 30 fok közelében megy alapon, és kb 60-65 játék közben. (egy fullhd tv-n tolom 1920x1080-ban) Szóval amellett hogy teljesítményben király még csendes is. Ezt csak ajánlani tudom, én maximálisan elégedett vagyok a 8800GTS után
-
tsi
tag
Apropó... lenne egy kérdésem: CCC-t nem akarom felrakni, mert dotnetre nem vágyok a gépemen. Van más amivel lehet monitorozni a kártya frekvenciáit, hőmérsékleteket?
-
tsi
tag
válasz
feketebirka #10794 üzenetére
Tegnap szereltem be egy sapphire vapor-x-et. Nincs ugyan viszonyítási alapom, de azt kell mondjam csendesebb mint a régi 8800GTS, persze terhelés alatt rákapcsol, de teljesen vállalható módon...
Egyébként kiderült nem is HKC tápom van, hanem Coolink, de szépen megy vele, legalábbis május elejéig amikor jön a corsair tx650...
-
tsi
tag
válasz
Robi BALBOA #10765 üzenetére
Köszi a tippet... egyébként a deszkából kifolyólag (1x pcie2.0) CF kilőve és amúgy sem terveztem ilyet.
-
tsi
tag
válasz
Dark KillerX #10756 üzenetére
Még nem kötöttem rá! Ezért érdeklődök előtte... Egyébként 500-as és a kártyát tovább húzni nem akarom.
-
tsi
tag
Üdv minden 5870 tulajnak... Mától én is tagja leszek a klubnak, de előtte olyan kérdésem lenne hogy szerintetek a HKC 500W-os tápja el fogja bírni? Eddig egy 8800GTS volt azzal nem volt probléma, de nem szeretném ha esetleg túlterhelés miatt megnyúvadna az egész gép. Elvileg 500W-os tápot írnak hozzá de tudjuk hogy 500W és 500W között óriási különbségek lehetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest