- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
válasz
Repsol600 #31491 üzenetére
Ma a pasztázás is megtörtént, így tök friss pasztával 68C-on megállt full terhelés mellett 70%-os venti használtsággal. Azt hiszem megérte
Gondolom kell egy kis idő, míg a paszta is beáll, szóval pár fokot ez még mehet lejjebb.Hagyom így furmarkon egy jó óráig, aztán elkezdem apránként ébresztgetni
Köszönöm a segítséget és a tippeket!
-
picirizs
csendes tag
válasz
Repsol600 #31484 üzenetére
Na, ma kivettem a kártyát, megtisztítgattam a ventit is (igen, a porszívóban nem volt ennyi por), ámbár túl nagy különbség nem lett - holnap jön a pasztázás.
Milyen pasztát javasoltok? Vagy igazából itt nincs lényegi különbség?
ARCTIC COOLING MX-4 (4g) esetleg?
Valamint még annyi kérdésem lenne, hogy a 4g-os kiszerelésből mennyit kéne rányomni a karira? -
picirizs
csendes tag
válasz
Repsol600 #31480 üzenetére
Ezt most így hirtelen passzolom, szét kéne szedni a gépet, és most sajnos kell, de emlékezetből a második lesz az (ha tényleg csak a lekerekített végben különböznek)
Pasztázás menetéről tud valamelyikőtök linkelni valamiféle irományt? még nem csináltam ilyet@Teebee: AC-ből milyet/melyiket? Ez pl megfelelő lenne? vagy elég lenne ennek a kistestvére is?
@all:
holnap végre módom lesz szétszedni a gépet és akkor takarítás után jelentkezem az eredményekkel - ha lesznek -
picirizs
csendes tag
-
picirizs
csendes tag
válasz
picirizs #31474 üzenetére
most feltoltam Afterburnerrel 100%-ra a hűtőt, a döbbenet az, hogy tulajdonképpen mindegy, hogy 60%-on, vagy 100-on üzemel -e, a különbség akkor sem nagyobb 2-3C-nál.
Lehet, hogy a kártya hűtőjével lehet a gond?
Vagy valahonnan más (külső) forrásból kap hőt a házon belül? -
picirizs
csendes tag
válasz
Repsol600 #31473 üzenetére
Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya Sapphire Radeon HD 5850
GPU kódneve Cypress Pro (PCI Express 2.0 x16 1002 / 6899, Rev 00)
GPU órajele 725 MHz (original: 725 MHz)
Memória órajel 1000 MHz (original: 1000 MHz)pasztázva nem volt még, sőt, ki se lett véve a gépből, mióta meg lett véve (jó 4 éve), sajnos nem értek hozzá.
Amennyiben ez segítene rajtam, tudnál linkelni valami leírást, amit követve én is el tudnám végezni a folyamatot otthon?ui: 67C-on üzemel boot után a kártya, ez már alapból nem oké...msi afterburnerrel rádobhatnék a ventire, az is igaz, de akkor meg attól félek, hogy felszáll a gép, olyan hangos
-
picirizs
csendes tag
Sziasztok!
Radeon 5850-es tuningjával kapcsolatban kéne segítség.
Ez alapján a leírás alapján okoskodom, első körben az lenne a kérdésem, hogy nagyvonalakban egyet tudtok -e érteni a mondanivalójával?
Vagy van -e bejáratott módszer/leírás, amit 'Bibliaként' lehetne követni?Második kérdésem a hőfokokra vonatkozik. Kinek milyen meleg a kártyája, illetve mi lenne a felső határ, ami mellett tuning után 100%-os terheléssel mehet, ha azt tartjuk szem előtt, hogy nem szeretnék még egy darabig kártyát cserélni?
Furmarkot ráengedtem a gépre, csináltam egy alap tesztet 1024x768-ban, és a kártya 90C fölé ment, ami után én pánikszerűen leállítottam a tesztet...nem sok ez egy kicsit?
Ha igen, mi okozhatja ezt?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
picirizs
csendes tag
Üdv!
Pár napja lettem egy Sapphire HD5850 "boldog" tulajdonosa. Azért "boldog" , mert kedvenc és egyetlen rommá nyüstölt játékomat (Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy) sehogy se tudom elindítani. Próbáltam már mindenféle drivert telepíteni, eddig még nem fogtam ki az igazit. OpenGL-es problémára gyanakszom. A játék elindul, bejön a főképernyő, majd mindenféle hibaüzenet nélkül bezáródik.
Catalyst 7.4-es drivernél (idáig mentem vissza, hátha alapon) a következő hibaüzenetet adja ki a konzol:
GLW_Start OpenGL() - could not load OpenGL subsystem
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystemÜjabb drivereknél ellenben semmilyen hibaüzenet nem jelenik meg, a fent leírt módon bezáródik a program, mintha csak leállították volna.
Remélem van megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon
- Google Pixel topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest