- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
Attix82 #26915 üzenetére
Benchmarkot csak üres Caspian Border szeron csinaltam. Minimum fps: 44 mind a ket kartyaval, az atlag fps az 57 - 70 max fps pedig 5870-el nem tudom fejbol, de gtx580-al 100 volt. Viszont ez nem full graf, csak high, AA, motion blur nelkul. Talan ultran jonne ki a kulonbseg a 2 kartya kozott.
-
k.soma
senior tag
válasz
ricshard444 #26905 üzenetére
Többet vártam tőle..
De nem rossz cucc. BF3-ban neha tenyleg elfogy a procim alap orajelen, es a vga nincs kihajtva..
-
k.soma
senior tag
Végleg megválok szeretett 5870-es kártyámtól. Köszi a sok infót, segítséget. Áttértem a "sötét" oldalra egy GTX 580 formájában.
-
k.soma
senior tag
Srácok úgy néz ki, hogy (hála nektek) megválok az 5870-emtõl és veszek helyette egy GTX580-at.
-
k.soma
senior tag
válasz
ittakary #26713 üzenetére
3,8Ghz-es Phenom II X4 955-el high-médium beállításokkal, élsimítás, motion blur nélkül, 16x AF-el teljesen jól fut.
Más: fizetett hirdetés
-
k.soma
senior tag
válasz
hobbiletolto #26690 üzenetére
Az eszembe volt, de gondoltam majd leszedem a régi alaplap drivereket, felrakom az újat és minden jó. Meg lusta voltam egy 4-5 napos rendszert megint újrahúzni.
-
k.soma
senior tag
válasz
hobbiletolto #26688 üzenetére
De DVD író nélkül nem tudtam volna újratelepíteni a Windowst.
-
k.soma
senior tag
válasz
MPowerPH #26684 üzenetére
A történet a következõ.
Megálmodtam, hogy cfx-es configot akarok. Ehhez új alaplapot kellett vennem, eladtam a régit, vettem egy ASRock 970 Extreme 3-as alaplapot. Hazahozom, összeszerelem, beszerelem a gépházba, minden faszán a helyén, [ilyenkor csak az alaplapot cseréltem ki, minden hardver maradt a régi] bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer amit az elõzõ alaplappal kb 4-5 napja raktam újra. Valamiért 800x600-ban indult el, elkezdtem letölteni netrõl az alaplap drivereit, mert a hozzá kapott telepítõ CD-t azért nem tudtam használni mivel nekem csak IDE-s DVD íróm van.
5 perce megy a gép, hozzá sem nyúlok, egyszer csak leáll a gép.
Nyomom a bekapcsológombot, semmi, a ventik sem pörögtek fel. Elvittem az alaplapot oda ahol vettem, a procim, ramom társaságában. Ott letesztelték, azt mondták náluk elindul, biosig is eljut. Amikor mentem a cuccokért vittem a tápom is. Azzal is elindult ott a konfig. De õk egy passzív hûtéses, pci-e-rõl áramot kapó vga-t használtak.. ezért azt mondták, hogy a tápom instabil.. Mert bootoláskor sokat kellene leadnia ha az Én 5870-em is rá van dugva. A tápot is elvittem gariba hogy vizsgálják be, mert elvileg vga nélkül is valamennyire be kellene kapcsolnia a gépnek, de nekem azt sem tette, így kizárásos alapon a táp maradt a ludas.
Namost az én meglátásom az, hogy lehet nem a táppal van baj, hanem a vga-val, mert ezen az alaplapon ún. UEFI bios van, amirõl azt kell tudni, hogy egér van benne, meg kicsit pofásabb, és ehhez neki elengedhetetlen már bekapcsoláskor is a vga megléte...
Ti mit gondoltok? -
k.soma
senior tag
Srácok! VGA gyilkolhat meg tápot? Vagy VGA hiba miatt létezik, hogy egyáltalán nem indul el egy PC?
-
-
k.soma
senior tag
válasz
DIESELPOWER #26472 üzenetére
Ha gazdag vagy akkor intel
-
k.soma
senior tag
válasz
ricshard444 #26470 üzenetére
Igen, 5870 CF.
FSP Aurum Gold 600W-osom van.. 80+ -os
Csak alaplapot kell cserélnem hozzá, azzal viszont még nem vagyok kibékülve amit kinéztem..
-
k.soma
senior tag
válasz
DIESELPOWER #26467 üzenetére
Januárban beújítok ha minden igaz, még egy 5870-re.
Vélemények? -
k.soma
senior tag
válasz
DIESELPOWER #26465 üzenetére
Nekem is érzékeny a szemem az FPS-re.
Bár néha 70-nél is akadósnak érzem, de az csak a Vsync hiánya miatt van.
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
Srácok érdekel valakit, hogy rájöttem miért állt le folyton a driver Battlefield 3 alatt?
-
k.soma
senior tag
válasz
Zotya984 #26385 üzenetére
Ezt most nem igazán értem.
Nálam nincs gond a ventillátorral, nem hangos játék közben sem szerintem.
Itt van a kép, ez a gyári BIOS-nak a beállítása nálam. Meg lehet határozni akár a jobb oldali grafikon állítgatásával is, hogy hány foknál hány %-ban pörögjön a venti.
-
k.soma
senior tag
Nekem a HD5870-el ismét gondjaim akadtak..
Csak Battlefield 3 alatt de mindig leáll a vga driver....
Tegnap tettem fel az ùj windowst, uj driverek 11.12-es display driver, 10 percet játszottam és ,,Az AMD illesztõprogram leállt majd újraindult." buboréküzenet fogadott a befagyott játékot bezárva.. Ötletek? -
k.soma
senior tag
válasz
DIESELPOWER #26349 üzenetére
Ehhez már nem értek.
A cuccoknak a fogyasztását kell összeadogatni a gépedben terhelés alatt, azt összevetni (ha 80+-os tápod van akkor kb 90%-al számolsz), és ha azon belül van akkor elviszi
Nekem így tanították az okosak!
-
k.soma
senior tag
válasz
DIESELPOWER #26347 üzenetére
jaaaj
300W-os táp manapság semmire sem elég
500-550W az viszont már mindenre elég egy átlag PC-be.
-
k.soma
senior tag
válasz
DIESELPOWER #26345 üzenetére
Igen elég.
Elvileg a kártya guru3D teszt alapján 188W-ot eszik, szóval ha ez jobbfajta Chieftec akkor bírnia kéne bőven.
-
k.soma
senior tag
válasz
DroiDMester #26328 üzenetére
De hogy nekem miért nem sikerült az 5870-emet 1,3-on 900-on éltetni BF3 alatt, azt magam sem tudom.
-
k.soma
senior tag
Sikerült lecserélnem, de a hiba az ugyan úgy megmaradt.
Úgyhogy már nem szarakodok vele. Azért köszi a segítséget.
@DroidMester nálad segített a 11.10-es driver?
-
k.soma
senior tag
válasz
DroiDMester #26319 üzenetére
Most fogok VGA BIOS-t flashelni
Kell az unlockolt bios neki, mert így bugol az egész.
-
k.soma
senior tag
Mivel sok helyen olvastam, meg egy barátom is mondta, hogy a BF3 nem szereti az OC-zott videókártyákat, így ráfogtam, hogy a játék motorja miatt bugol a driver. Bad Company 2-ben teszteltem a videókártyát, és nem fagyott ki, hanem ezt generálta.. Szóval azthiszem nincs szerencsém ezzel a dologgal..
-
-
k.soma
senior tag
válasz
Repsol600 #26305 üzenetére
Amikor Catalyst-tal húztam az órajeleket gondolom az nem állított feszültséget, akkor is ugyan az volt a "hiba".
Meg itt nem a módszerrel van a baj szerintem, hanem valami driveres gond lehet, mert amint nem a gyári órajeleket használom, semmi sem megy ami komolyabban igénybeveszi a VGA-t. Erre kéne megoldás.
De azért vetek egy pillantást az MSI Afterburnerre.
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám. Van egy Sapphire HD5870-em, nagy unalmamban rángatni akartam az órajeleit
850 és 1200Mhz a core és memory alap órajel, ezt 900-1250re növeltem.
2 féleképpen is próbálkoztam, AMD GPU Clock Tool-lal és CCC-vel is. Furmark 15perces tesztje végigment, nem volt probléma. Az AMD GPU Clock Tool-al a feszültséget tudtam állítani így azt belőttem 1,200 V-ra.
Viszont az Adobe Flash Player és Battlefield 3 indításakor befagy a kép [BF3 esetében kb 15 másodperc játékidő után] előjön egy (a számotokra biztos ismerős) buboréküzenet az óra mellett, hogy a videókártya illesztőprogram helyreállt majd újraindult.
UI.: Nem indítottam újra a rendszert az overclock után, csak állítottam, teszteltem.A kérdéseim a következők lennének..
1. Miért nem stabil OC-zva a cucc?
2. Van erre megoldás, hogy OC-zott kártyával tudjak játszani, stabilitási gondok nélkül?Előre is köszi: Soma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest