Hirdetés
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
MZperX75
üzenetére
Itt teszt ugyan nincs, ami alátámasztaná, de azt írja egy hozzáértő, hogy a dual graphics nem lehet ellenfele a HD7750-nek. Személy szerint egyetértek vele, mert rettentő kevés azon játékok száma, ahol összeadódik az APU és a dVGA ereje, tehát nagyon ritkán jelent valamit.
-
Arkennys
addikt
válasz
MZperX75
üzenetére
Hát egy DDR5 ös 6670-essel talán olyasmi szintet hoz DX-et használó cuccok, pl játékok terén, mint egy 7750, bár sok játék nem kezeli tán elég jól még a dual graphics módot, ennyiből a 7750 jobb. Hogy ddr3-assal mennyi a különbség, nem tudom, nekem ezt is úgy mondták másik fórumon, mikor A8 vétele előtt ugyanez iránt érdeklődtem. Így az infó pontosságáért felelősséget nem tudok vállalni, csak továbbítani, amit nekem elmondtak.
Tápnál van a mennyit fogyaszt a gépem topic, ahol mondanak neked adatot olyanok, akik értik a dolgukat. Egyedül a kártya miatt mondanám, hogy karcsú lehet az a táp, de ezt csak így első tippre-bekkre. (bár most odanézve pl egy HD 7770 80w TDP-t ad max, a proci sem sokat, járulékosokkal együtt kb akörül mozog, amekkora a tápod. Bár erősen függ ez táp minőségtől is, főleg ilyen szinten már.)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest