Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Talán a sima is jó lehetne, ezen még nem gondolkodtam el.
Talán a sima k6-2 procik sem melegednek annyira, hogy ne lehetne őket notebookba tenni.
Ha jól emlékszem én is hajtottam már 2 volton egy 500-ast véletlenül, de az meg sem érezte a változást. Illetve megy egy elvileg 2,4 voltos K6-III proci 2,2 Volton 450MHz-en.
Ebből[link] a táblázatból úgy tűnik, hogy egy 500MHz-es 2,2 Voltos K6-2 proci 2 Voltra(és esetleg 450-400MHz-re) visszavéve kb ugyanannyit fogyasztana és ugyanúgy melegedne mint egy mobil K6-2+/K6-III+ proci.
Ezt neked kellene kipróbálnod. Igaz, hogy a Powernow akksikímélő funkció így ugrik és a egy AFR procinál a max 65°C gondot okozhat, de mindenképpen olcsóbban jönnél ki a dologból.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest