- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #27472 üzenetére
Na, ez a problem is leküzdve. Most már mehet fejjel lefelé is.
Ha tudnád, hogy 3 db van belőle....
ilyenek.
Tényleg, 200 MHz fölé sikerült valakinek valahogy órajelet vinnie valamilyen PPro lapban?
-
Ádyka
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #27470 üzenetére
Nem, ahoz még nem találtam.
Másik PPro lapom lett, amin integrált a VRM. A 180-as proci is megy 200-on. Na ez már tuning.Eszembe sincs állítgatni pláne, hogy házam sincs hozzá.
-
Ádyka
őstag
Gyerekek nincs valakinek felesleges Socket 8 borda leszorítója? Hosszabb mint a socket 7/370/A.
Vagy hajlítgassak valamit drótból? -
Ádyka
őstag
Ez kicsit hihetetlen, hogy érzetre a gép a gyorsul, de nincs szintetikus teszt ami kimutatná, hogy a gép melyik elemén történt fejlesztés / gyorsítés / tuning stb.
Mégy egy nyamvadt 3D mark sem gyorsult, vagy sima game fps mérések sem, vagy super pii, ahol aztán bőven kijün, hogy milyen architetktúrán / FSB-n / órajelen járatod.Most a "mifeéle ram"- ot remélem arra értetted, hogy azonos órajel de Single vs dual channel, mindez socket A-ban.
-
Ádyka
őstag
Ha teljesen nem is volt haszontalan, én 99 %-ban annak láttam.
Pl single modeban tudott egy DDR400-as ram kb 2800-2900 Mb/s, az elméleti 3200 Mb-ból.
Míg intel oldalon ezen szintetikus tesztek szépen kimutatták a dual DDR-rel járól memsávszél növekedést (szsz kb 6Gb/s), azt vártam volna, hogy Socket A-nál legalább 3200 Mb-nál kiakad a "mérőműszer". Kb semmi nem változott a memória átvitelnél, azon kívül, hogy a post képernyőn jól muattott a dual mode.Intel oldalon is elég röhelyes volt ez a 4x FSB marketing. Pl egy 533 FSB cerka: mindössze egy DDR266-os / PC 2100-as ram kellett hozzá, ugyanis 133-as FSB-mentek ezek. Ha ebből kettőt raktál bele, akkor hasított a dual channel és lett belőle 533..... pff. Vagy mi a fene. Persze AMD-ék mindenféle übernagy FSB elnevezés nélkül simán lépték át őket az A64-ekkel.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #27231 üzenetére
Ennyire klassz az új HA. Nálam kb tizedére esett vissza az érdeklődés, és az eladás is.
-
Ádyka
őstag
Múltkor azt mondtátok nekem, hogy LX-ben képtelenség elindítani a coppermine cerkát.
Egy P2L-B -ben szerettem volna, hiperszuper Asus fesszabályzós átalakítóval. -
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #26985 üzenetére
Van egy olyan sanda gyanum, hogy néhány Abit BX között nem nagyon lesz teljesítménybeli különbség, azonos beállításokkal.
BF6 és BE6 II tök ugyanaz. A BH6 reviziók között csak 1/4 PCI osztás a legfontosabb különbség, és szerintem a BX6 sem fog nagyon eltérni. Max az SH6 fog kilógni valamilyen irányba. 66MHz FSB-n azonos időzítésekkel még az AH6 jó helyezést érhet el.
De attól még simán város a teszt sok képpel!!!! -
Ádyka
őstag
válasz
Armagedown #26983 üzenetére
Azért sajnos ez nem heti szinten jön össze. Sőt. Ezek a jobb cuccok kb 12 év termése. Az apróságokat nem említettem. Inkább azt mondom,hogy két évente van valami igazán jó cucc.
-
Ádyka
őstag
válasz
Armagedown #26978 üzenetére
Persze, ha működik. De szerintem nem fog.
Amiket én vettem eddig ócskapiacon fillérekért és hibátlanok lettek, valamint emléxem is rá:
Deer 500W táp 500 Ft
Deer 350W táp 200 Ft kondizni kellett
FSP 300 W táp 300 Ft
Elég sok jól működő voodoo 1-2 (orchid,diamond) köztük egy ritkaság voodoo 4 4500 32Mb PCI 1000 Ft
Seasonic S12 500 W a mai napig ezt használom a core 2 óta 1000 Ft ez már drága volt
Enermax 300W 2 ventis 12V 22A a seasonic 500-as eladótól, a seasonic ára után sokaltam érte 1000 Ft-ot, de megvettem
Transcend 64 GB Sata II SSD 300 Ft, ezt a Deer 300Watt táppal együtt vettem 500-értAztán még sok apróság. A HDD-ket mindíg is kerültem, de nagyrészt 4 Gb-ig azok is szoktak működni, ha külsőleg nincs leharcolva, szétrobbanva az elektronika.
-
Ádyka
őstag
Még 386 időkben, amikor a DX40 lapom 12.000-et ért, akkor gondota Ádám, hogy időt spórol.
Azaz nem kapcsoltam ki a gépet, hanem menet közben elkezdtem becsavarozni a kártyákat. Az első csavart rögtön bele is ejtettem, ahogy kell. Már nem emléxem, hogy kikapcsolt-e a gép, de pici égett szag az volt. Szerencsére csak a billentyűzet nem ment utána. Elégett lapon a fólia egy ponton, amit egy áthidalással meg lehetett oldani. Persze iszonyatosan betotjam, hogy hazavágtam, de a műszerész haverom kisegített.Aztán pár éve amikor már / még semmit nem értek a 386 lapok, és minden bontóban több tonna volt belőlük.... mondom megnézem mi van ha menet közben kikapom a processzort. Gép megfagyott, DX25 proci meghalt. A lap túlélte, másik proccal újra ment.
A giga EP35-DS3R lapon sikerül egy rövidzárat összehozni egy venti potival. Gép kikapcsolt, szag kijött, Ádám leizzadt. Gép elindult, venti nem ment. A lap hátoldalán kicsi felkunkorodott vezető:
Majd elkeztem rendbehozni: kis forrasztás kis cellux
És persze az elmaradhatatlan vonalkódos kamumatrica:Nem sok mindent nyírtam ki pancserkodással. Palomino XP-t sikerült unlockolni, viszont mire végeztem a művelettel, eltűnt a mag egyik sarka.
A proci túlélte így is, és szorzófüggetlen lett.
Még a Radeon 9500-at is forrasztással prósítottam, untam mát havonta a catalystot hekkelni. -
Ádyka
őstag
válasz
MasterDeeJay #26866 üzenetére
-
Ádyka
őstag
válasz
MasterDeeJay #26853 üzenetére
Fura egy vadállat.
Gyakorlatilag már nagyobb a memsávszél amit elértél vele, mint egy Gef 2 GTS-nek, mert az ment DDR333-on.
Ez egy sima BGA tokozású SD. És mindez 128 biten. Brutál mit megy.
Gef 2 MX-ből nem is volt DDR ha jól emléxem. -
Ádyka
őstag
válasz
MasterDeeJay #26800 üzenetére
BGA ramos MX400, na ilyenről sem hallottam még, főleg ilyen órajelen.
-
Ádyka
őstag
Gyárilag rettenet hangos volt az inno3D. Csenevész volt a rézborda. Szoftveresen lehetett halkítani, de akkor meg melege volt. Maradt a modding.
Kapott tőlem egy compaq P1 bordát.
Majd elforgattam, hogy hűtse az IHS-t is.
Forgatás után már kilátszódott 2 memória, tovább farigcsáltam, hogy látszódjon mind 4 négy IC.
Majd a memóriák megkapták a magukét.
A régi szép idők, amikor még teleraktuk a gépet mindenféle kártyákkal. Sb Live, Miro PCTv, 56,6 Modem... stb stb
Oldalról kapott egy 12 cm-es 5V-on hajtott ventit, és hangtalan lett.Ugye ez egy 6600 PE, ami egy Inno által csökkentett órajelű GT. Csak egy bios kellett neki, hogy 100% GT legyen belőle. Akkoriban 45K helyett 35-ben állt meg. Ennyit nekem megért egy bios csere.
-
Ádyka
őstag
válasz
bacsis #26556 üzenetére
Anandtecék szerint a 3870 is gyorsabb, és mivel nincs a tesztben 4830, a 4870-et néztem. Nyilván negy 1 kategória a 30 vs 70, de akkoris..... 30%-nál gyorsabb szvsz a 4830.
DX11-et meg nem hinném, hogy érdemes ráengedni, hiszen az nem előny neki inkább hátrány. Mint FX5200 Vs DX9. -
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #26533 üzenetére
Nekem ilyen lett, de a noname átalakítóval nem indult el BX-ben.
-
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #26531 üzenetére
Pontosan mit moddingoltál, hogy sikerült? Amit 26507 hsz-ben linkeltél?
-
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #26501 üzenetére
"Egér csatlakozó oldalról" sok helyen fent van a bekötés.
Kis tű a lyukba, majd kimérni multiméterrel (sípoló szakadásvizsgálattal), hogy melyik szinű kábel melyik lyukhoz illik. Én is gy csináltam a soltek SL54-U5 lapomnál. Rögtön ment.
-
Ádyka
őstag
Egy újabb VRM került hozzám próbára, hogy beröffentsem a Giga 686 NX-et.
Viszont spare alapján valami Slot 2 laphoz való. Esélytelen, ne is próbáljam bele?
DarthSun: A leírásában benne van a 30. olalon.
-
Ádyka
őstag
Ez sem gyenge gyűjtemény : [link]
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #26417 üzenetére
Pedig bizony kérjük a részleteket.
-
Ádyka
őstag
Ez a konfig megérheti, akinek kell még socket 462 a gyűjteménybe. A lap nagyon fini. Van aki csak a HDD-ért kér ennyit.
Ez pedig a napi bünti: [link]
-
Ádyka
őstag
válasz
zoltanz #26317 üzenetére
Már hogy a fenébe lenne így?
"több feszt igényel" : mi? a chipset, vagy a proci? soha nem tűnt fel, pedig már a BH6-omat is 133-on járattam. Ebben még PCI 1/4 sem volt csak 1/3. A BH6 V1.1-ben jött az 1/4 PCI osztó. Azt meg ugye nem lehet megnézni a szorzólock miatt, hogy azonos órajelet kihozva, kér e több feszt a 100 vs 133 FSB.
"melegszik" az a dolga, meg kell hűteni. Persze, hogy jobban melegszik, de nem vészesen.
"plusz rosszabb memóriaidőzítés érhető el általában" nekem most is 3x256 MB van benne CL2-n. Jó fajta ram kell neki.És összességépen ott van a +33% memóriaátvitel tesztek szerint is, és egyértelműen pattogósabb a rendszer. Ahogy az el is várható.
-
Ádyka
őstag
HP DC7100 házhoz keresek takarólemezeket, és jó lenne ez a keret is.
-
Ádyka
őstag
válasz
cheatergs #26172 üzenetére
Az NV Silencer 4 jól néz ki. Annó a R9500 @PRO karimra vettem meg belőle a rávalót.
A Silencer 6 valszeg nem menne rá. Pedig elég bagó: [link]A Titan TTC-CUV3AB egy vicc, kb R9600-ig merném használni, ráadásul az is süvít.
Viszont van ittgon egy Accelero S2-m.
Na ez még megér egy misét, persze nem passzív módban. -
Ádyka
őstag
válasz
Yutani #26143 üzenetére
Kölcsön adok szívesen, ahogy te is adtál, de eladni nem szeretném.
Amúgy a kollégának, akire sokan most irigykedünk, ugye a fejére szakadt párszáz db prockó. Biztos van neki, amiből több példány is van.DarthSun: Esetleg ugyanazon példányaid lennének Rise és IDT procikból?
-
Ádyka
őstag
Pont ezekben a időkben, egészen P3/AMD 1000 MHz-ig melóztam compaqnál. Emléxem, már akkor sem voltam normális, állantóan taperoltam azokat a nagy bordákat, hogy mennyire melegszenek.
Azért ezekben a brand gépekben megvolt a normális légáramlat, hogy a P2 procik, és a coppermineok bírják a apasszív üzemet. Sőt, már a 667-esek sem passzívban mentek a compaq gépekben. Egyszerű gagyinak tűnő kis venti volt rajtuk.
Néhány SFF gépben ment csak passzívan, de ott mindenféle légterelő is volt a házban a táp és a proci között. -
Ádyka
őstag
Nálunk itt a 7. kerben esélyem nem lenne semmit sem elemelni egy kupacról. Nem, hogy egy számítógépnek tűnő valamit. Max megvehetnám. Minimum 1 héttel előtte már lefoglalják a brazilok.
3 éve levittünk egy behorpadt, de alapvetően jó állapotú franciágyat. Hát látnotok kellett volna azt a harcot, amit folytattak érte. Lehet licitre kellett volna kitenni. -
Ádyka
őstag
Ha látsz HP 690C nyomtatót kidobva, vagy hasonlót, ne felejts el. Csak egy kis műanyag kéne belőle.
-
Ádyka
őstag
Gyerekek nincs valakinek a lomok között egy halott HP Deskjet 690C?
Valszeg néhány számban különböző modell is jó lenne. 695, 670 stb stb
A pöcök, ami a fekete patront alulról megtartja, na az letört. Mind a kettő oldalsó.
Próbálom ragasztgatni, de ugye felülről megy nyomja a patront a rugós rész, ami rászorítrja az elektronikára a patront.Végülis ez is retro
-
Ádyka
őstag
válasz
Yutani #26009 üzenetére
Csak nem kiadtad a kezedből a tiédet? A tiéd állt az élen
DarthSun: Ha nem játszol vele, akkor minden másban Cyrix lesz a leggyorsabb. Tömörítés, web, oprendszer bootidő.
-
Ádyka
őstag
A másik:
Keresek ASUS 36X cdrom-ba lemezpörgető motort. Az enyém ha olyan ponton áll le ahol nem kéne, akkor kézzel kell megindítani, hogy feltekerje.Keresek Sony CDU-601 -be elektronikát. Egyik pillanatról a másikra se kép se hang se melegedés.
Ha ilyened van, és más baja van, de nem olvas, vagy más bánata van.
Jó tudom, működő romokat 1-200 ft-ért lehet már kapni, de én ezeket szeretném visszahozni. -
Ádyka
őstag
Ott a pont.
Mikor azt hittem, hogy a conner már kiszállt kb 420 MB után, kb 2000 év környékén került hozzám pár db vadi új bontatlan 4,3 Gb-os. Azaz e kettő között semmit nem gyártottak?Ezt a példányt egy ismerősöm kapta meg akkoriban, majd 3-4 év után egyszer csak se kép se hang. Mintha tápot sem kapna.
Ez a kinézet erősen hajaz a korabeli seagate vinyókra, de a hangjuk az nem olyan volt. Nem az a erős kerregés, hanem sokkal finomabban dolgozott, tehát nem valószínű, hogy seagate belsőt kapott.Most nézem, hogy volt CT210 is. 10,2 GB-os.
-
Ádyka
őstag
Találós kérdés:
Szerintetek mekkora volt a legnagyobb CONNER HDD?
Szerintem alig párszáz mega lehetett.
Aztán ha jönnek a válaszok, amivel megrősítítek ezt a pátszáz megás tippemet, akkor lövök egy slussz poént. -
Ádyka
őstag
válasz
Balathruin #25834 üzenetére
Eredménye lenne egy bekapcsolás után lefagyó, vagy szétesett képű 500/300-as VGA.
-
Ádyka
őstag
válasz
Balathruin #25741 üzenetére
Atyaég, látom gyűjtöd az optikai meghajtókat.
Gondolom, ha bekapcsoláskor mindegyikben van lemez, akkor letépi a villanyórát is. -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #25622 üzenetére
Ja, mert hullottak mint a legyek.
-
Ádyka
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #25617 üzenetére
541DX 10GB-osom van 1 db. Mit szeretnél vele? Megszabadulni nem szeretnék tőle én sem.
-
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #25520 üzenetére
Gyors bekapcs után rámérnék a kondira, mos már biztos nagyobb a fesz rajta, mint ami a kondira van írva.
Valszeg a FET-tel együtt az is csere.
Nekem az egyik BF6-omon kéne cserélgetni párat próbaképpen, hátha megjavul. Vagyis ad életjelet, csak sokat küld a procikra.
Nem is tudom ezeket a FET-eket leszedni/felrakni. -
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #25518 üzenetére
A "nagy" kondi alatti FET lehet a hunyó?
11x100-as P3, vagy celeron?
-
Ádyka
őstag
A smartdrive-ra gondolsz. Tényleg jó dolog volt, ha sok ram volt a gépben (lehetett paraméterezni, hogy mennyi ramot használjon), viszont az is lekajált pár 10 K base memoryt ha jó emléxem.
Dosos irodai gépeken mindíg bekapcsoltam, hiszen mindíg ugyanarra használták a gépet. -
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #24774 üzenetére
Már tegnap írni akartam a kép után, de nem volt rá energiám.
Iszonyat szépek így együtt. Esélyem nem lenne elhelyeznem őket.1., K5-120, 150, 166 nagyon szép és ritka, talán nem véletlen, hogy 200-as nincs is.
2., Rögtön kerestem, hogy van-e 0,18 mikronos cyrix, és ott van PR400 személyében. Egyszer volt nálam Yutanié, amikor a tesztet csináltam. Bizony a 433 még hiányzik. És ami még ritkább talán az az ezüst kupakos MII. Le sem tagadhatnám, hogy a socket 7 a szívem csücske.
3., P3 coppermine 1000 / 100 van-e. Ez nem olyan ritka, de nem tudom leolvasni a képekről. Egyszer szeretnék már egy olyat. -
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #24565 üzenetére
Csak spricceltem. Repülhettem volna velük együtt az utcára.
Egy része talán mehetne bacsisnak is. Neki egy egész háza van erre a célra.
Ha meg nem fér el, lebontja a tetőt, és ráhúz még1 emeletet. Mire a szomszédok kérdezgetik... mivan szomszéd, jön az újabb baba. Dehogy, jönnek az új rack szekrények. -
Ádyka
őstag
-
Ádyka
őstag
Procigyűjteményt valakinek?
Nem értem, hogy lehet ilyen retkesen tartani őket. Szerintem meglátta, hogy már mennyi van neki, és hogy milyen dzsuvásak... inkább eladja, nem fog velük sz@rakodni. -
Ádyka
őstag
válasz
bacsis #24402 üzenetére
Nem lehet, hogy a különböző méretű / típusú HDD-k miatt ilyen vérszegény?
Na ha holnap lesz időm letesztelem én is ezzel a progival.
P3 1000, 2 db quantum EX 6,4 GB raid0 VS 1 db Quantum EX 6,4 Gb.Hiába kötözgettem ezeket a régi HDD-ket raidbe, tök jól nézett ki ahogy sorban villognak, de egy modernebb ATA HDD mondjuk diamondmax + 9 stb... egymagában simán megeszi őket. Kevesebb zaj / hő mellett. Persze akkor nincs feeling.
-
Ádyka
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #24312 üzenetére
Micsoda?
Kinyírtál két voodoot egy vargánéval?
-
Ádyka
őstag
válasz
MasterDeeJay #24274 üzenetére
Ennyiért bagó, lehet kéne rendelni közösen.
-
Ádyka
őstag
válasz
zotyesz66 #24246 üzenetére
Ja, nem gyakori, bár Gai is megemlítette a cikkében.
Hozzám került egy Sapphire 9600XT, amin érdekes módon BGA ramok helyett régi TSOP tokozásúak vannak. 3,3-as hynixek, amik egészen DDR 720-ig stabilak. A GPU viszont 560-nál megáll.
A másik:
Vettem bagóért egy komplett retro konfigot, ami igen minőségire sikeredett. Meglepetésszerűen nyitottam fel a házat, mert a konfig részletei nem voltak teljesen ismertek. Volt benne fél kiló tehrmaltake rézhűtő, zalman chipsethűtő, zalman ventipoti. Az utolsó szériás NF7 V2.0 csak hab a tortán. (Nem S2 meg ilyenek.)
Ami különleges benne az a proci.Ránézésre egy kései gyártású sima 2500+ a Bluefishtől, ami a dátumból is látszik, hogy szorzólock edition.
Viszont alapfeszen 2366 MHz-en is stabil. Fél kiló rézzel és 1,9V körül 2600 MHz.
Ez azért nem gyenge egy nem mobil, és tucat procitól.gban: Ok, de sima 6600-ról volt szó, amin a tsop memó nem nagyon pusztult.
-
Ádyka
őstag
válasz
MasterDeeJay #24244 üzenetére
Ha mindkét kari alapon van, akkor a 9800 Pro gyorsabb, többet fogyaszt, valamint feelingesebb is. Viszont pusztulnak mint a fene.
Programtól függően 20-40 %-kal jobb a 9800 Pro. De a 6600-at vétek alap órajelen használni. Tuninggal is alatta marad picivel -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #24230 üzenetére
Ja az első BH6-om nekem is nagyon kitágult a SLOT1 vagy mi amikor procikkal babráltam, már egyre nehezebben indult el. Da ha eltaláltam a helyes pozíciót, utána mindíg jó volt.
Lehetett utálni e miatt, de mégis jobban szerettem az életciklusa miatt. -
Ádyka
őstag
válasz
zotyesz66 #24228 üzenetére
Sajnálhatod, mert a socket 7 után szerintem a második legszínesebb vonal volt. Az korszak elején vettél egy BH-6 -ot (ahogy én is) és kiseggelhetted p3 1000-ig. Mondjuk én vagy 3-szor cseréltem lapot, mert megtehettem.
Volt valami BH6 újabb rev számmal, asszem hivatalosított 133 /4 PCI frekivel, aztán BE6-II.Azért egy Asus átalakító sem kutya.
-
Ádyka
őstag
-
Ádyka
őstag
Nincs valakinek a birtokában egy tesztecske, amiben jól látszanak a különbségek S939 procikon, azonos órajeleken, az 512 Kb és 1 Mb L2 cache méretek között? Lehet 1 vagy 2 magos is (2x512K vs 2x1M) a lényeg, hogy egyforma órajelen üzemeljenek.
-
Ádyka
őstag
-
Ádyka
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #24057 üzenetére
Szerintem akik ide járunk.... egyikünk sem százas
-
Ádyka
őstag
válasz
bacsis #24044 üzenetére
Itt úgy néz ki, hogy a legkisebb, 1.86 GHz Core 2-t sem érték utol, közel sem.
Pedig itt már AM2 volt a tesztben. MInd1, pont ezért feelingesebb az X2, mert sokkal drágább..... és gyengébb.(Ádyka te perverz áááálat)
-
Ádyka
őstag
válasz
zotyesz66 #24027 üzenetére
Nem felróttam, tudom, hogy nem egy korosztály, és nem egymással kell versenyezniük.
Arra céloztam, hogy így több év után mennyivel olcsóbb egy core2, mint egy 939 x2.
Amúgy annó nem az volt a baj, hogy kevés x2 volt, inkább az életciklusa volt rövid, a boltok akkor még tele voltak velük.
Amúgy ha a passzív bordás nf4 hűtve van aktívan, akkor gondolom örök darab. -
Ádyka
őstag
Gyerekek igaz ez, hogy hullottak / hullanak a 939/940 lapok, és gyakran vitték magukkal a procikat is?
És azért mérik aranyárban az bele való X2 procikat? Miközben a legkisebb core 2 duo is körberöhögi őket. Pedig emlékeim szerint elég sok procit eladtak a maguk korában.
Nem tudom, ez a korszak nekem kimaradt, mostanában kezdtem retrózni vele. -
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #23729 üzenetére
Szerintem haldoklik a fujitsu. Még a burst átvitele is nagyon rossz. Annak mindíg többnek kéne lennie mint a maximális olvasási sebességnek. Rendszernek semmiképp se tedd be. Mondjuk dosnak elég lehet, ott nem dolgozik az oprendszer sok kis file-lal. Win-nek semmiképp. Max tárolónak a retró gépbe.
-
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #23727 üzenetére
Nem kérdés. 52 milliseckel a hajad kihullik
Amúgy megoldódott a S939 problémám.
Az a poén, hogy a ph-s topicja kihalt az utolsó bios kiadása előtt. F7B előtti biossal csak alapbeállításon volt tökéletes a lap. Az új (2008-as) biossal megy a tuning, a HT is fellőhető 1000 köré.
Gyakorlatilag az aktiv pályafutása úgy telt el a lapnak, hogy utálták a userek, akik szerettek volna mókolni vele, ugyanis nem lehetett igazán.
Most 2600 MHz-en járok alapfeszen a 3200+ venice maggal. Efölött már szaraxik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest