- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Nem olyan egyszerű ez a Bull téma. Nekem is van egy FX6100-am ami játékok alatt nagyon jól teljesít,ami azt jelenti,hogy pl. BF3-ban +15Fps emelkedés van az elöző PHII X4 965-ömhöz képest. Benchmarkokban már nem ilyen rózsás a helyzet. Ahová a nyers proci erő kell ott már nem olyan jó az FX,ami szerintem köszönhető annak,hogy nincs semmilyen szoftver optimalizálva az FX-hez. Kivéve néhány új játék mit pl a BF3 vagy az NFS Run. De azokhoz is minél több szálon tud dolgozni a procid annál jobb. Én a helyedben olyan procit vennék ami minél több szálon tud dolgozni,mert ez a jövő. Ezért is ajánlottam az előbb az FX 6 ill8-as szériát.
Ui: Én vennék a helyedben egy 970-es lapot+ Fx8120-at.
-
-
-
-
-
Milka 78
nagyúr
A mostani procid nagyjából a FX8xxx-as széria teljesítményét hozza(játékok alatt egyértelműen).A 6-os és főleg a 4-es neked visszalépés lenne.Viszonyítás képen...ha jól megrángatod a procit akkor nem sokban marad el egy 2500k-mögött(persze ebben több a tuning potenciál),ami ugye erősebb mint egy 8150.Igazság szerint a mostani procid mindenre elég,de ha előre lépést akarnál akkor 2600k ami viszont pont nem 40-rop,így én nem nagyon feszegetném ezt a váltás kérdést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged