Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz lee56 #45262 üzenetére

    Talan egy jo pelda a WD, szarul optimalizalt, NV keze fele huzott a fejlesztes alatt is megis AMD kartyakon jobban fut es azt kell hogy mondjam mind a 8 szal ki van hasznalva rendesen a jatek alatt. De mondok egy hulyebb peldat, nagy szerelmem most a Mass Effect, mar az elso reszben (2007-ben jelent meg) is egyenletesen hasznalja a 8 szalat(!), neztem is h wtf, de sajnos igen, DX10-es jatek alatt a Bioware programozoi vagy akkor, vagy egy kesobbi patch kereteben megoldottak es mind a 8 szal fut.

    Magyaran akik 2007-tol kezdve egy processzor magra fejlesztettek, azok elmehetnek a pics@ba hogy ilyen lusta programozoik vannak, vagy a fejeseik a penzugyi haszon miatt leroviditettek a fejlesztesi idot elveve az optimalizalastol, a lenyeg h meg tudtak volna tenni.

    Ha elolvasod a fent emlitett peranyag elso par oldalat, arrol szol h a kekek hogyan befolyasoltak a piaci szereploket (penzel, meggyozessel, nyomasgyakorlassal...) h az o portekajukat tamogassak, vagyis a maradi elgondolast ahol meg tudod mutatni h a te procid a jobb, mert ahelyett h megosztanad a terhelest tobb mag kozott inkabb egy vagy max 2 magra fejleszteted a rendszereket, mindezek mellett evente kiadnak egy "erosebb procit" kemeny 4-5% al erosebb verzioban. Koszi...

    Uh en mar csak ezert sem fogok venni intel procikat, nem tamogatom ezt a fajta hozzaallast, most mar terjedni fog lassan a tobbmagos tamogatas. Ez esetben a 8 magos FX-em meg sokaig huseges kis tarsam marad.

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák