- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
jutaipeter
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam már néhány fórumon utánanézni, de végső megoldásként kénytelen vagyok itt is feltenni a kérdést. Sehol nem találtam ilyen hibát (vsz. rosszul kerestem). A következőről van szó:
Egy AMD Phenom II X2 555-ös prociban levő magokat ki tudom nyitni, hogy X4 B55 legyen belőle, azonban a következő hibák jönnek elő:
1. Az alaplap hol kinyitja a magokat, hol nem. Néha kikapcsolás, elem kivétel megoldja a problémát, máskor nem. Marad kétmagos, majd egyszer csak gondol egyet, és négymagosként indítja a gépet.
2. Ha nem lekapcsolom a gépet, hanem csak elaltatom, szinte 100%, hogy a felébresztéskor a gép egy kicsit felpörög, majd leáll. Újraindításkor szintén nem ismeri fel a 4 magot, csak kettőt. Ezt tovább cifrázta a gépem azzal, hogy ha én magam altattam el, akkor nem feltétlenül fagyott le és felejtette el a négy magot, míg, ha nem nyúltam a géphez, és automatikusan elaludt, akkor az esetek 99%-ában leállt és nem ismerte fel újraindításkor a négy magot.
3. A gépen jelenleg win 7 és 8 is van. Ha a 8 után 7-est indítok, a gépnek le kell állnia. Ekkor is hol négymagosként megy a proci a leállás után, hol nem.Mi lehet a pontos hiba, és mi lehet a megoldás? Alaplap- vagy procipobléma?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest