Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem lesz iPhone 19
- Honor Magic V2 - origami
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zseebacsi
tag
válasz
petike2014
üzenetére
az L3 annyira nem is lényeg, csak a 4.magot jó lenne feltámasztani. bár igy is elég ütős proci a véleményem szerint, 3x3.1 ghz-en megy most, de a 4x3.1 jobban hangzik
. Egy minimális tuningal próbálkoztam már. 3,3ghz-ig mertem vele játszani, de a gyári hűtés miatt nem nyomtam jobban fel. Amugy nem nagyon vagyok asrock párti, inkább gigabyte-t vagy asus. tudnátok tanácsot adni h melyiket válasszam? megköszönöm ha konkrétan mondtok egy lapot is h melyik a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Egy minimális tuningal próbálkoztam már. 3,3ghz-ig mertem vele játszani, de a gyári hűtés miatt nem nyomtam jobban fel. Amugy nem nagyon vagyok asrock párti, inkább gigabyte-t vagy asus. tudnátok tanácsot adni h melyiket válasszam? megköszönöm ha konkrétan mondtok egy lapot is h melyik a jó