Új hozzászólás Aktív témák
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Van egy jó öreg A10-5800k konfigom, és ezt megtartva vga-t fejlesztenék (nincs mellette jelenleg vga kártya).
Mit ajánlatok, amit még elbír, jobb mint a 7660D és nem egy horror kiadás? Mit érdemes mellé rakni?
Nem értek hozzá.
Asrock FM2A55M-DGS
2x4gb Corsair 1600Mhz
COOLERMASTER Elite Power 500W RS500Nagyon köszi!
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Videókártya vásárlásban kérném a segítségeteket az A10-5800K processzorom mellé.
Ugye a proci dobozán az volt, hogy HD 6570-6670-es kártyával dolgozik DUAL-ban.Kicsit lemaradtam, nem tudom, hogy esetleg ezeknél erősebb HD szériával hajlandó-e párban menni?
Vagy 10-15ezer Ft körül ti mit raknátok a proci mellé?
Az alaplapom nem valami csúcs szériás, egy Asrock FM2A55M-DGS.Köszönöm szépen előre is, ha valaki segít eligazodni.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
bmwfan199410 #9278 üzenetére
Szia!
Én az A10-5800K-t 4 giga rammal, 500as táppal, dvd-vel, házzal, zsír új 500as vinyóval, tokkal-vonóval hoztam össze 64.000-ből úgy, hogy a legkevesebb gari a ramra volt, fél év, a procira és lapra 23 hónap gari, stb.
A lényeg, hardverapróról szépen összeszedegetsz magadnak cuccokat és otthon összerakod!
Én ezt csináltam! -
TestamentDNR
aktív tag
Szerintetek [ez a Xilent hűtő] felmegy FM2-re? És mi a véleményetek, megéri a gyári helyett?
-
TestamentDNR
aktív tag
Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent az OC?
Memória sebesség : 2400+(OC)/ 2133/ 1800/ 1600/ 1333/ 1066 -
TestamentDNR
aktív tag
válasz
kopidoo #8947 üzenetére
Nem szépítem a dolgot. Mindent innen a hardverapro-ról vásároltam össze használt, de még garis csomagokban. Így spóroltam bolti árakhoz képest vagy 20k-t, ami a mai rohanó és eladósodó világban erősen számíthat egyes háztartásokban.
Nekem így is hatalmas ugrás volt, hogy ezzel kiválthattam a letérdelő 10 éves gépet. Athlon 2400+ -ról erre váltani kb. olyan volt, mintha egy VW 1.6D-ből átülnél egy BMW 530D-be.Viszont legalább ahogy a büdzsé engedi, még tudom fejleszteni a gépet szépen lassan, és minimális bukóval tudok majd ramokat váltani.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
BlueAthlon #8941 üzenetére
Fő a pozitív hozzáállás! Találsz jobbat, mikor már meglesz az elegendő pénzmag!
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
BlueAthlon #8908 üzenetére
a kényszer nagy úr... "nem volt kedvem" több ramot venni épp!
ha te nem ismered ezt az érzést, szerencséd van!Köszi a tippet, most már legalább tudom a célt!
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
Vartanus #8898 üzenetére
Furán viselkedik a BF3... pl Ultrán nem szaggat, hanem slow motion-özik...
WoTban tényleg rohadtul zavaró a szaggatás.Szóval nem aggódom, mert ebből még tudok visszább venni, ha kell, és akkor a min. 25öt vinni fogja.
Amúgy 4 giga ram helyett 8, és 1giga megosztott igp ram helyett 2 sokat dobna a bulin szerinted?
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
atika88 #8553 üzenetére
Eddig csak Battlefield 3-mal játszottam egyet, de ott nem hangoskodott. Viszont párom telepített egy office-t rá, és aközben állítólag fűnyíró hangja lett... gondolom felpörgött a venti.
Én sajna nem hallottam. Biosban mindent auton hagytam, így gondolom terhelés függvényében emel a fordulaton.
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok ismét!
A10-5800K-nál játék esetén a proci nagyon melegedik gyári hűtővel? (fogalmam sincs hogyan nézitek ezt játék közben... ALT+TAB-al kinézve AIDA-ra vagy ilyesmi?
)
A kérdésem leginkább az, ha néha játszok is vele, akkor feltétlenül le kéne cserélnem a gyári hűtőt valamire?
Ha igen, tudtok ajánlani valami pénztárca barát megoldást?Nagyon köszönöm!
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MiklosSaS #8359 üzenetére
Ok, kotrok egy átalakítót valahol!
Catalyst 12.6 beta - Ezzel is volt némi gond, kdbsync.exe hibával indult a win, de végül az AMD APP SDK Runtime eltávolításával eltűnt a hiba. Nem tudom, hogy ezzel most mit okoztam, mindenesetre így sem, úgy sem fut.
Miket javasoltok, hogy maximálisan kihasználódjon az igp, meg a cpu?
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MiklosSaS #8357 üzenetére
Nekem egyből produkálta. Felraktam a 13.5 betat, bootolás, win töltés képernyő bejött, majd jel off, és csak hallottam, hogy belépett a windows-ba, látni már nem lehetett.
Úgyhogy csökkentett módban leszedtem a Catalystot, és felraktam egy régebbit.
Lehetséges, hogy DVI csatin keresztül menne a jel?
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Kezdem újra, hátha most válaszol valaki.
Szóval plz valaki segítsen.
A10-5800K tulaj lettem. Gyakorlatilag a normális windows alatti működéshez elég a Catalystot felrakni?
Intéz minden optimalizációt magának?Tapasztalt már valaki újat, hogy a legújabb amd.com oldalon fellelhető Catalyst telepítése után Win7 alatt nem kap a monitor jelet? Uninstall, régebbi felrak, úgy működött.
Köszi!
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Némi szoftveres optimalizáció segítségre lenne szükségem. (10 éve nem építettem gépet, eléggé lemaradtam.
)
Van egy A10-5800K-m, tuningolni egyelőre nem szeretném, csak azt, hogy minden rendben, magától működjön rajta. Úgyhogy BIOS-ban kb. mindent AUTO-n hagytam egyelőre.
Felraktam a legújabb Catalyst-ot (13.5 beta) az amd.com -ról, de azzal D-SUB-on keresztül windows 7-ben nem adott jelet a monitornak. Így leszedtem, és felraktam egy régebbi verziót (12.6 beta). Ezzel is volt némi gond, kdbsync.exe hibával indult a win, de végül az AMD APP SDK Runtime eltávolításával eltűnt a hiba. Nem tudom, hogy ezzel most mit okoztam, mindenesetre így sem, úgy sem fut.
Miket javasoltok, hogy maximálisan kihasználódjon az igp, meg a cpu?
Előre is köszönöm!
Más:
ramjaim: patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=9&catid=34&prodgroupid=226&id=1168&type=1
AMD Performance Patriot 1333MHz, érdemes ezt 1600-ra állítani BIOS-ban?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen