- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #7585 üzenetére
Én érzek inkább AMD-fanatizmust, vagy megfelelőbb szó a szervilizmus.
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.
Leírtam miért gondolkozom AMD-ben is (ill. miért nem kell a hátam közepére sem AMD VGA), nem tudom, azon mi nem érthető. Ha bűn, hogy továbbra sem zárom ki az Intelt, akkor mea culpa, én igyekszem objektív maradni.Azt is tudom, hogy nem lesz már olyan konfig, amilyenek régen voltak, amikor még a vásárló érdeke volt az első, nem a gyártóé, fölösleges megjegyezni.
A továbbiakban azt kérném, hogy vagy válaszoljatok a kérdéseimre, vagy ne, de mellőzzétek annak megvitatását, szerintetek miért kérdeztem éppen azt (főleg, mert az nem a topic-hoz tartozik).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest