Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Én érzek inkább AMD-fanatizmust, vagy megfelelőbb szó a szervilizmus.
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.
Leírtam miért gondolkozom AMD-ben is (ill. miért nem kell a hátam közepére sem AMD VGA), nem tudom, azon mi nem érthető. Ha bűn, hogy továbbra sem zárom ki az Intelt, akkor mea culpa, én igyekszem objektív maradni.
Azt is tudom, hogy nem lesz már olyan konfig, amilyenek régen voltak, amikor még a vásárló érdeke volt az első, nem a gyártóé, fölösleges megjegyezni.
A továbbiakban azt kérném, hogy vagy válaszoljatok a kérdéseimre, vagy ne, de mellőzzétek annak megvitatását, szerintetek miért kérdeztem éppen azt (főleg, mert az nem a topic-hoz tartozik).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.