- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
Vartanus #12097 üzenetére
Van egy gyanúm, hogy a szoftveresen csendesre állított cpu ventillátor nem hűti le eléggé a procit. Holnap megyek a közeli pc-s boltba és veszek valami rendes hűtőt.
Hogy miért nem szaladok abba a boltba ahonnan vettem az alkatrészeket?
Mert kb. 100 Km van köztünk.
Mert bármelyik alkatrészt veszem ki a gépből az tuti, hogy legalább 1 hónapig(hanem több) nem lesz újra itthon. Ha használni szeretném a gépet akkor kell helyette valami.
Totál belefutottam a tutiba. Szerettem volna megtakarítani pár ezrest azzal, hogy a nertől rendeltem meg az alkatrészeket. Mióta meg vannak már bőven veszteséges vagyok ahhoz képest, ha a helyi pc-s boltból vettem volna meg.
Tanuljatok az esetemből! Inkább a helyi pc-s boltban vásároljatok ne a netről (még ha drágább is valamennyivel) mert van hová visszavinni, addig csere alkatrészt kérni amíg meg nem oldódik a helyzet ...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest