- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
he7edik. #293 üzenetére
hát lehet hogy nem teljesen kiforrott, de az tény hogy iszonyatosan brutális eredményeket produkált a tesztekben is (akárhogyis nézzük)
azért a kétmagos nvidia-t is ''picit'' elverte, amit azért nemannyira egyszerű... nem egy egyszerű kártya ez a 8800 az biztos és nem lesz könnyű dolga az ATI-nak ha tényleg elakarja verni... de már nincs olyan sok idő vissza és megtudjuk hogy melyik gyártó csinált jobb kártyát =)
(amúgy szerintem az igazi PC fanoknak totál mind1 hogy melyik lesz a nyerő, mert az NVidia pártiak akkoris az Nvidia-t veszik ha az ATI sokkal jobb lesz és ez fordítva is igaz) -
Sh4rKy
senior tag
nos utánalestem ennek az Xbox 360-ban US dolognak... ezt nemtudtam bevallom, de akkor én ezt már tényleg nemértem ha őszinte akarok lenni, mert ha jólemléxem itt a Ph-n is azt írták, hogy az Nvidia már az FX óta fejleszti ezt a technológiát
Az ATI meg akkor mióta fejlesztette ezt?nha mind1 ez már tényleg a nagyok dolga én inkább ki is szállok a témából azthiszem =)
mod: jha amúgy meg lehet hogy veri a crossfire-es ati egy két játékban, de majd ha a Crysisben is megveri a CF-es 1950XTX akkor aztmondom hogy gratulálok
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
Kiváncsi leszek erre az új Ati-ra...
Azért ez elég fain egy dolog hogy ebben is unified shaderek lesznek meg hasonló felépítés mint a 8800-as nvidiaknak
Viszont ha nem csúszik túl sokat megint az Ati akkor talán nemsokára tisztábban leszünk a képességekre, mert amik lejjebb voltak tesztek nekem nem nagyon tűntek valósághűnek...
nemtudom de valahogy nemhiszem hogy 1950xtx crossfire-ben ennyiszer megalázta a 8800-at
bár lehet hogy én vagyok túl noob
nhamind1 nemsokára meglátjuk ph tesztben (talán) =)
abban jobban bízok
(nekövezzetek meg ha túl elfogult vagyok =D )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest