Keresés

Aktív témák

• Sh4rKy

senior tag

válasz he7edik. #293 üzenetére

hát lehet hogy nem teljesen kiforrott, de az tény hogy iszonyatosan brutális eredményeket produkált a tesztekben is (akárhogyis nézzük)
    azért a kétmagos nvidia-t is ''picit'' elverte, amit azért nemannyira egyszerű... nem egy egyszerű kártya ez a 8800 az biztos és nem lesz könnyű dolga az ATI-nak ha tényleg elakarja verni... de már nincs olyan sok idő vissza és megtudjuk hogy melyik gyártó csinált jobb kártyát =)
    (amúgy szerintem az igazi PC fanoknak totál mind1 hogy melyik lesz a nyerő, mert az NVidia pártiak akkoris az Nvidia-t veszik ha az ATI sokkal jobb lesz és ez fordítva is igaz) ;)

• Sh4rKy

senior tag

nos utánalestem ennek az Xbox 360-ban US dolognak... ezt nemtudtam bevallom, de akkor én ezt már tényleg nemértem ha őszinte akarok lenni, mert ha jólemléxem itt a Ph-n is azt írták, hogy az Nvidia már az FX óta fejleszti ezt a technológiát :U
    Az ATI meg akkor mióta fejlesztette ezt? :F nha mind1 ez már tényleg a nagyok dolga én inkább ki is szállok a témából azthiszem =)

mod: jha amúgy meg lehet hogy veri a crossfire-es ati egy két játékban, de majd ha a Crysisben is megveri a CF-es 1950XTX akkor aztmondom hogy gratulálok ;]

[Szerkesztve]

• Sh4rKy

senior tag

Kiváncsi leszek erre az új Ati-ra...
    Azért ez elég fain egy dolog hogy ebben is unified shaderek lesznek meg hasonló felépítés mint a 8800-as nvidiaknak
    Viszont ha nem csúszik túl sokat megint az Ati akkor talán nemsokára tisztábban leszünk a képességekre, mert amik lejjebb voltak tesztek nekem nem nagyon tűntek valósághűnek...
    nemtudom de valahogy nemhiszem hogy 1950xtx crossfire-ben ennyiszer megalázta a 8800-at
    bár lehet hogy én vagyok túl noob
    nhamind1 nemsokára meglátjuk ph tesztben (talán) =)
    abban jobban bízok :))
    (nekövezzetek meg ha túl elfogult vagyok =D )

[Szerkesztve]

Aktív témák