Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Jó akkor csak itt beszéljük, a másik topikba ne írj
E-mail jön az eBay-től ha ők törlik. Egy párszor már tapasztaltam. Szerencsére nem sokszor. Ilyenkor a fizetés után 7 nappal a PayPal-en vitát kell indítani:
PayPal-re lépj be -> Resolution Center -> View Open Cases -> Report a Problem -> Report a transaction problem -> Item dispute
Ha a dispute megy akkor ott tudsz kommunikálni az eladóval, ha nem juttok dűlőre vagy nem reagál ott akkor Escalate to Claim (vagy milyen link van ott), arra kell rábökni, itt már nem tudtok egymással kommunikálni, a PayPal emberei vizsgálják az ügyet.
Mivel valószínűleg nem fogsz terméket kapni így nem kell sokat várni arra hogy reagál-e, ha 24 órán belül nem jön válasz akkor mehet a claim.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Nem tudom hogy valaha szállítottak-e hozzánk de vannak szolgáltatók, eladók akik néhány orszgába nem szállítanak. eBay-en is találkozni ilyenekkel, hogy worldwide ki van írva, aztán van egy rövid lista hogy hova nem. Vagy csalások, vagy az "elveszett" küldemények miatt, vagy egyéb okból ami nem jut eszembe

-
Winner_hun
félisten
Mindegyik Angliában van, az első kettőnél van 90 napos gar, az eladó az eladó ugyan az, a 3.-nál nincs gar feltüntetve, a 4.-nél meg csak 30 nap. Első vagy második, postázási időben nem hiszem hogy nagyon nagy különbség lenne.
Az elsőt vedd meg, ugyan az mint a második csak fél fonttal olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- darkFlash Shadow Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest