Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
A HELP megvan, de ott nincs semmi. Visszavisz a Your Orders oldalra, ha a delivery/refundra megyek akkor is.
Van egy olyan opció, hogy return/replace, de itt be kéne jelölni valamit a rendelésből, hogy tovább tudják lépni, nekem meg ugye olyan extrám van, ami nincs benne a rendelésben.
A visszajelzésnél leírtam, de nem tudom, azt nézi-e valaki.találtam egy emailküldést végre, köszi a segítséget!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
rendeltem egy adag barkácscuccot a német amazonról, ami - kis késéssel de ma megjött. Ugyanakkor pénteken is kaptam egy csomagot, amiben egy egéralátét volt. A címemet tartalmazó vinyettát egy másikra ragasztották rá, amin egy Baden-Würtenbergi német cím volt. Ezen a csomagon hibás érték, de helyes darabszám szerepel.
A ma megkapott csomag rendben van. Hogy tudom visszaküldeni nekik? Nem tudom hol bejelölni, hogy olyan tárgy, amit én nem is rendeltem. :s Innentől kezdve persze se pénz visszatérítést se egyebet nem kérek, de a visszaküldés költségeit nem szeretném állni. Mi a teendő?köszi a segítséget
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
szeretnék rendelni amazonról, ez lenne az első (ebay-en viszont régi motoros vagyok, csak ott ez a cucc sokkal drágább).
Regisztrálnom kötelező? PayPal-al tudok majd fizetni? Ha nem, akkor mivel lehet?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest