- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Akármennyire is nehéz elfogadni, de az Amazfit hatalmas utat járt be, és igenis megérkezett a Garmin nyakára. Kijelenthető-e, hogy jobb, mint a Garmin? Igen és nem! A Garmin által nyújtott szolgáltatások nagyon nagy részét hozza töredék áron, legalább azon a szinten. Természetesen vannak dolgok, amikben elmarad mögötte még. Tehát ha valakinek pont az a néhány dolog a legfontosabb, azt az Amazfit nem tudja kiszolgálni. De eszméletlen ütemben fejlődnek hardver és szoftver szempontból is.
Parallaxis fórumtárs hozzászólásai igen tényszerűen lefestenek egyes különbségeket.
Ezeket kiegészíteném még a saját tapasztalataimmal:
( Mindezt teszem úgy, hogy nagyon hosszú idő után ez az első nem Garmin sportórám. Volt 3 Instinct (1, 1 solar, 2 Solar<- ez még megvan, de árulom, mert már kizárólag a T-rex3-at használom és volt Fenix 7 Pro Solar is)
Október 7 óta van T-rex 3-am és nagyon meg vagyok elégedve vele. Szerintem kifejezetten érezhető rajta, hogy próbálnak a Garmin babérjaira törni vele, amellett, hogy valamiféle saját márkaidentitás kialakításán is dolgoznak.
Megszokást igényel egy csomó dolog a Garminok után, mind az óra, mind az ökoszisztéma terén, de ehhez pár nap elegendő. Onnantól kezdve, pedig csak ízlés kérdése.
Nagyon szeretem a Zepp Flow-t egyszerű és gyors vele ébresztőt, időzítőt beállítani. A szenzorok, GPS, véroxigén stb. pontosságot tekintve nálam teljesen pariban van a Garminnal. Az egyetlen amivel a Garminok többet tudnak ebből szempontból a folyamatos pulzusmérés akkor is, ha nincs aktivitás rögzítés.
A Garminok nálam vezetés közben(teherautó) rendszeresen napi több ezer lépést is berögzítettek úgy, hogy egyet sem tettem meg. Nagy meglepetésre ez a T-rex 3-on eddig napi maximum 300 volt.
A T-rex 3 jó a súlyzós edzések követésének tekintetében és a gyakorlatok felismerésében a Garminnal ellentétben.
A Garminok szíjai 2-3 hónap után nagyon kopnak, egyáltalán nem prémium minőségűek, pedig a nem olcsók.
Az Instinct-eken megmondani sem tudom, hány edzést kellett eldobnom, mert lefagyott közben az óra, vagy pl. ha meg mertem mozdulni míg GPS jelet keresett.
Arról nem is beszélve, hogy Instinct 1- nél 2 éves korában elszabadult a rezgő motor a tokban, de ami még durvább az az, hogy a 4 hónapos Fenix 7 Pro Solar-ban ugyanez megtörtént, úgy hogy mindkettőre vigyáztam. Nagyon sok felhasználónál előfordult ugyanez. Akkor döntöttem úgy, hogy egy darabig biztosan nem vásárolok Garmin terméket, ugyanis mint kiderült az előző Fenix szériákban is sok panasz volt erre, de a Garmin egyszerűen lexarta. (A régi filléres transzflektív kijelzős Amazfit Bip, amit órának meg értesítés jelzőnek használtam 5 évig ment.)A Garmin egy- két szolgáltatásban prémium kategóriát nyújt, de nem minden területen képviseli ugyanazt a szintet.
Egyébként érdemes elgondolkozni azon, hogy egy harmad/negyedárú Amazfit órának miért jobb a fényereje és pl. rendszersebessége, mint a Garmin felső kategóriás termékének amihez legtöbb tesztben hasonlítgatják, amellet, hogy nem nagyon tudnak olyan területet mondani, ahol jelentős lemaradásban lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK