Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• etsmark

tag

Képzeljétek tegnap délután egyik pillanatról a másikra behalt az ujjlenyomatolvasóm. Először azt vettem észre hogy nem old fel, csak a mintával. Utána beléptem a beállításokba, hogy megnézzem mi történt, kitöröltem a korábban bevitt ujjlenyomatokat, viszont amikor hozzá akartam adni újakat már nem érzékelte őket. Ja és ugyebár a két oldalsó érintő gomb sem világít fel ha hozzáérek. A home gomb maga működik tehát ha benyomom akkor visszavisz a kezdőképernyőre, szval csak az "érintő" része halt be. Ujraindítottam már vagy egy tucat alkalommal, csináltam "wipe cash partition"-t is, de egyenlőre semmi sem segít. Sőt néha az újraindítás után szimplán eltűnik az ujjlenyomatolvasó menüpont a beállításokban és csak egy ismételt újraindítást követően jelenik meg újra, de akkor sem működik. Egy valami van hátra: factory reset, de ahhoz nagyon nincs kedvem, mivel rengeteg személyes infom és beállításom van és majd egy nap mire mindent visszaállítok a megszokottra. Ha ez sem oldja meg akkor megy vissza a T-be hiszen októberig garis :D
    Ti esetleg tapasztaltatok hasonlót?

Új hozzászólás Aktív témák