Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
etsmark
tag
Képzeljétek tegnap délután egyik pillanatról a másikra behalt az ujjlenyomatolvasóm. Először azt vettem észre hogy nem old fel, csak a mintával. Utána beléptem a beállításokba, hogy megnézzem mi történt, kitöröltem a korábban bevitt ujjlenyomatokat, viszont amikor hozzá akartam adni újakat már nem érzékelte őket. Ja és ugyebár a két oldalsó érintő gomb sem világít fel ha hozzáérek. A home gomb maga működik tehát ha benyomom akkor visszavisz a kezdőképernyőre, szval csak az "érintő" része halt be. Ujraindítottam már vagy egy tucat alkalommal, csináltam "wipe cash partition"-t is, de egyenlőre semmi sem segít. Sőt néha az újraindítás után szimplán eltűnik az ujjlenyomatolvasó menüpont a beállításokban és csak egy ismételt újraindítást követően jelenik meg újra, de akkor sem működik. Egy valami van hátra: factory reset, de ahhoz nagyon nincs kedvem, mivel rengeteg személyes infom és beállításom van és majd egy nap mire mindent visszaállítok a megszokottra. Ha ez sem oldja meg akkor megy vissza a T-be hiszen októberig garis

Ti esetleg tapasztaltatok hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest