Aktív témák
-
baluka
tag
válasz
GigabyteFan #2 üzenetére
Köszi!
Bármennyire is láma volt a kérdés, nekem mindenképp sokat segítettél, más kérdés, hogy a megoldás teljesen kézenfekvő volt... :O -
baluka
tag
Sziasztok!
Gondolom, láma kérdésnek tartjátok, de valahogy én nem igazán vagyok tisztában az alaplapi 5.1-es hang működésével. :F
A legnagyobb gondom az, hogy ugye alapvetően adott ezeknél a hangrendszereknél - legalábbis amikkel eddig én találkoztam - , hogy ugyanúgy csak egyetlenegy kimenet található a hátlapon, mint a sima hangchipeknél, márpedig az 5.1-es hangfalak központi egysége vonalszintű, vagy legalábbis front/rear/sub+center szintre osztott bemeneteket tartalmaz, amit feletébb problémás lenne egyetlen 3,5-ös jackből megoldani.
Kérdésem az lenne, hogy az ilyen alaplapok hangkivezetését hogyan lehet csatlakoztatni egy 5.1-es hangfalrandszerhez úgy, hogy az élethűen is szóljon!?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest