Keresés

Aktív témák

• ArcHelad

csendes tag

Szevassztok!!!
    Jelenlegi gépem egy: DualCore Intel Pentium D 950, 3400 MHz (2x2) mb, ASUS P5PL2 LGA775 , 2gb ddr2 667 Mhz, ASUS EN8800GTS/HTDP/320M PCIe.
    Az alaplapot szeretném cserélni elég rossznak tartom meg a memoriát ,sajnos ga-8n-sli pro volt de tönkre ment garanciálisan vissza veték de olyan nem tudtak hozzni :(( helyete kaptam ezta asus-t meg vissza egy kis pénzt ez má volt májusba .Azóta vásároltam egy 8800 gts-et de nem vagyok elégedet a gép tejesitményével 3dmark06 csak 6737 pont...
    Na elég rizsából arra gondoltam veszek egy új alaplapot még pedig :
    Gigabyte P35C-DS3R Intel P35 és hozá 4x 1GB 1066MHz DDR-II Kingmax
    (tudom procit is kéne váltani de megvárom Penryn családot abból is Wolfdale-t)
    azé gondoltam erre az alaplapra mert 45 nm -es procikat is fogadja ,ddr3 lehet beleteni de nem érdemes (még) és a gigabyte pénztárca barát márka .
    Na erröl confing-ról szeretném halani véleményeteket , lesz -e javulás megéri-e !?
    És esetleg talán ha jobban bele nyulok pénztárcába jobb lenne tán nvidia kártya miat:
    Gigabyte N680SLI-DQ6 nVidia 680i SLI (azt olvastam 20% jobban szerepel ezzel chipsetel videókártya ez igaz vagy kamu?)
    Kérlek titeket hogy segitsetek !!!

Válaszokat elöre is köszönöm !!!!!

Aktív témák