Hirdetés
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Általában 72 dpi képek, webről webre, fehér hátterű fotók, csak nekem a fehér háttereket kéne megfelelő arányra kiterjesztenem. Otthon PS-t használok, cégnél meg eddig Gimp-et és most a 90 napos próbaidő miatt gondoltam kiváltanám a Gimp-et, mivel jóval komolyabbnak tűnik az AP.
Elkezdem használni, aztán ha sikerül belejönni, ráállni, akkor lehet megvesszük. -
acsati
aktív tag
Megleptél a gyors válasszal, köszönöm szépen.
Igen amúgy termékképekről lenne szó, sokról és ez így sajnos elég lassú lenne. Ahogy észrevettem, ha az Align változókat is használnám, akkor is romlik sajnos a minőség. Lehet akkor ez nem az én programom? Inkább fotók, fényképek feldolgozására való?
Ha méretezek is, mindig teljes képernyőre zoomol, ami elég idegesítő. -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Affinity Photo-s kérdésem lenne. Van egy termékképem pld 500x250px méretű. Ki szeretném terjeszteni a dok. méretét 800x600-ra középre helyezve. Viszont, ahogy ezt megteszem a Resize Canvas menüpontban, úgy elromlik az alapkép minősége. Ez mitől lehet? Illetve, ha a Move tool-lal középre igazítom a réteget, akkor is romlik a minőség. Ez így működik, vagy csak vmi beállítás kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elkezdem használni, aztán ha sikerül belejönni, ráállni, akkor lehet megvesszük.