- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
*Ropi* #27353 üzenetére
Köszönöm szépen! Lehet hülye kérdés, de ez az "Europe Web/Internet 2 profil nem csak webre és internetre van? Én viszont képeket szeretnék kidolgoztatni nagy méretben (vászonra) ez jó lesz a nyomdának is? Tehát nyomtatott verzióban is színhelyes lesz ezzel a profillal?
Írtátok hogy a monitor kalibráció profilját a winows10 rendszer szinten kezeli és a PS-nek ehhez semmi köze. Benéztem a win10 színkezelése alá, itt ezeket találtam:
Itt a Speciális - Eszközprofil legördülőjében nem az AOC monitor profiljának kellene lennie? Helyette a rendszer alapértelmezése van azaz az sRGB.
"Ha le tudsz tölteni korrekciós profilt a S5 és az AOC világítástípusához" - rágugliztam, sehol nenm találtam az AOC Q3279VWFD8 monitoromhoz. Vagy ezt hol kell keresni? Lehet rosszul kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest