- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
*Ropi* #27353 üzenetére
Köszönöm szépen! Lehet hülye kérdés, de ez az "Europe Web/Internet 2 profil nem csak webre és internetre van? Én viszont képeket szeretnék kidolgoztatni nagy méretben (vászonra) ez jó lesz a nyomdának is? Tehát nyomtatott verzióban is színhelyes lesz ezzel a profillal?
Írtátok hogy a monitor kalibráció profilját a winows10 rendszer szinten kezeli és a PS-nek ehhez semmi köze. Benéztem a win10 színkezelése alá, itt ezeket találtam:
Itt a Speciális - Eszközprofil legördülőjében nem az AOC monitor profiljának kellene lennie? Helyette a rendszer alapértelmezése van azaz az sRGB.
"Ha le tudsz tölteni korrekciós profilt a S5 és az AOC világítástípusához" - rágugliztam, sehol nenm találtam az AOC Q3279VWFD8 monitoromhoz. Vagy ezt hol kell keresni? Lehet rosszul kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged