Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChME

tag

válasz ikcs #589 üzenetére

Bluetooth esetén ha nem valamelyik másik modullal szokott egybe építve lenni (modem, WLAN kari), akkor biztos lehet, a gond már csak az, hogy ha lehetséges is, sok pénz, nem éri meg.
    RAM tuti belemegy, s mielőtt rákérdezel a Dual Channel-re: írta már ki nekem az asztali gépben 256+256+1024 kombóra, hogy Dual Channel (nem vizsgáltam meg, hogy tényleg az e).
    Igen, kell a SATA támogatás az alaplapon, 4222 esetén nagyon nagy a valószínűsége, hogy tudja a chipset, már csak az a kérdés, hogy elérhető, s értelmes helyen van-e csatlakozó az alaplapon... Ha van SATA-s 4222 (amit én nem találtam), akkor tuti lehet.

manitu666: Van egy Manitu nevű ismerősöm :DDD Azért google igencsak segít néha... nem csak néha...

[link]

SZERKESZTVE:
    cock:
    Mi a marketing miatt mondjuk a 166-t is :DDD Amúgy meg jelen pillanatban fogalmam sincs ;) S még fáradt is vagyok utánajárni, de lehet a felelős tényleg félt a 666-tól :DDD Múltkor egyik honlapon kint volt egy hír, 666 címmel, mert valamiből elérték a fenn lévő anyagok ezt a számot, mire a hír hozzászólásában beszólt valaki, hogy igazán gondolhattak volna a Hexakosioihexekontahexaphobia-ben szenvedő olvasókra is... Ez az a betegség, amikor betegesen rettegsz a 666 számtól, s hasonlóktól, mert az maga az ördög :DDD
    Remélem senki ilyen nem olvassa most ezt a topicot :))

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák